23948sdkhjf

Navnenyt fra Scania Biler

Scania-organisationen har blandt andet fået tilført nye kræfter.

Scania-organisationen har blandt andet fået tilført nye kræfter.



Kent Schyth er pr. 1. september udnævnt til afdelingschef for Scania Bilers Odense-afdeling. Han har stor kompetence, er en flittig værkfører og nyder stor anseelse blandt Odense-afdelingens kunder og afdelingens medarbejdere.

Afdelingschef i Vojens

Tom Korsholm Petersen, afdelingschef i Vojens, har pr. 1. november påtaget sig også at være afdelingschef i Padborg, så han nu har ansvaret for begge afdelinger. Tidligere afdelingschef Jan G. Hansen bliver i afdelingen som værkfører.

Ny værkfører i Sorø

Stor travlhed i Sorø-afdelingen har ført til, at Scania Biler har ansat Jakob Klarskov som værkfører. Han er udlært mekaniker hos Mercedes, har tidligere kørt som eksportchauffør og været mekaniker hos Nyscan. Han kommer senest fra en stilling som værkfører hos Mercedes.

Værkfører i Ishøj

Pr. 1. december 2010 er Jens Kulager begyndt i den ledige stilling som værkfører for lastbilværk-stedet i Ishøj. Han kommer fra et job som Teamchef hos EvoBus i Køge. Han har tidligere arbejdet hos Scania (Scanva Diesel) fra 1986-1991 som mekaniker og værkfører.

Ansvar for to steder

Som led i en omstrukturering i region Nord og for at opnå større synergi mellem Silkeborg og Viborg overtager Silkeborgs afdelingschef, Jesper Christensen, fra årsskiftet også ansvaret som afdelingschef for Viborg.

Afdelingschef i Horsens

1. januar indtræder Johnny Rosenkilde i den ledige stilling som afdelingschef i Horsens. Han efterfølger Jens Ole Jakobsen, der har valgt at søge nye udfordringer uden for Scania Biler-organisationen. Johnny Rosenkilde har stor faglig ekspertise og er vellidt blandt kunderne i Horsens-området.

Derudover indtræder Nicki Johansen til årsskiftet i stillingen som værkfører-assistent. Han er kendt som en utrolig fleksibel medarbejder, der er god til at styre slagets gang på værkstedet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063