23948sdkhjf

Klaus Sørensen Transport genopstår

Give Sværgods på vej til at overtage dele af konkursramt specialtransport.

Give Sværgods på vej til at overtage dele af konkursramt specialtransport.



Tre dage før jul ændrede selskabet Klaus Sørensen, Transport A/S i Fredericia navn til Ophørsselskabet af 21.12.2009 A/S og binavnet Jydsk Bådtransport A/S blev samtidig slettet. Kort før nytår gik både dette selskab og holdingselskabet DK Transport Holding A/S, Nørremarksvej 5

i Jordrup konkurs.

Den kendte transportvirksomhed forsvinder dog ikke fra markedet. Den store transportkoncern Give Sværgods overvejer at overtage dele af virksomheden og fortsætter driften i et nyt selskab, der har adresse i Give.

– Vi påtænker at overtage nogle dele af virksomheden, som kan passe ind i vores koncern, og det betyder også at der vil være nogle medarbejdere, bl.a. vognmand Klaus Sørensen og hans kone som vil følge med over i det nye selskab, siger direktør Finn Hansen, hos Give Sværgods.

Nyt selskab

I den forbindelse har koncernen etableret et nyt selskab med navnet Klaus Sørensen Transport A/S. Formelt er Give Sværgods Administration A/S, Hjortsvangen 26, Give stifter af det nye aktieselskab, som har adresse på Hjortsvangen 26 i Give. Det nye selskab bærer også binavnet Jysk Bådtransport A/S, og har en kapital på 1.000.000 kr, der er fuld indbetalt til kurs 100.

Selskabet har en bestyrelse, der omfatter vognmand Svend Aage Kristian Hansen, Hjortsvangen 2, Give, Carsten Hansen, Agerbølparken 13, Give og vognmand Finn Hansen, Præstevænget 41A, Give. Vognmand Finn Hansen er samtidig indtrådt i direktionen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079