23948sdkhjf

IT styrer udviklingen

Næste tema i Danmarks Transport-Tidende og Trans Inform er Telefoni – Flådestyring – Software – Mobile computere – Elektronik – Lagerløsninger. Der udvikles hele tiden nye tekniske landvindinger og opfindes nye it-løsninger til brug inden for transport og logistik. Danmarks Transport-Tidende sætter i årets første udgave fokus på de nyheder inden for it og telefoni, som gør dagligdagen lettere for aktørerne i transportsektoren – hvad enten de befinder sig til lands, til vands eller i luften. Har du løsninger til transport- og logistikbranchen, så få dit budskab frem ved at annoncere i Danmarks Transport-Tidende og Trans Inform, som udkommer i begyndelsen af januar. Kontakt salgsafdelingen på telefon 7010 0506 eller henvend dig direkte til Anne Gall Seward – ags@transporttidende.com – eller Trine Philipsen tp@transporttidende.com

Næste tema i Danmarks Transport-Tidende og Trans Inform er Telefoni – Flådestyring – Software – Mobile computere – Elektronik – Lagerløsninger.

Der udvikles hele tiden nye tekniske landvindinger og opfindes nye it-løsninger til brug inden for transport og logistik. Danmarks Transport-Tidende sætter i årets første udgave fokus på de nyheder inden for it og telefoni, som gør dagligdagen lettere for aktørerne i transportsektoren – hvad enten de befinder sig til lands, til vands eller i luften.

Har du løsninger til transport- og logistikbranchen, så få dit budskab frem ved at annoncere i Danmarks Transport-Tidende og Trans Inform, som udkommer i begyndelsen af januar.

Kontakt salgsafdelingen på telefon 7010 0506 eller henvend dig direkte til Anne Gall Seward – ags@transporttidende.com – eller Trine Philipsen tp@transporttidende.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125