23948sdkhjf
Del siden

BESKO A/S

Når du handler med BESKO, er du mere end godt kørende

Hos BESKO har vi over 30 års erfaring inden for reservedele til transportbranchen. Hos os får du en professionel betjening, og den rigtige reservedel til en fornuftig pris.

Vi mener, at det er vigtigt, at du får en god kundeoplevelse, når du handler hos os. Derfor ser vi os ikke blot som en leverandør af reservedele, men også som en samarbejds- partner, der kan rådgive dig og give dig den support, du har brug for i hverdagen.

Vi vil gerne give dig det bedste
De bedste produkter, den bedste rådgivning og bedste service.
I vores 7 afdelinger finder du dygtige medarbejdere, der kun er et telefonopkald væk. De er klar til at hjælpe dig - både i afdelingerne og hos Teknisk Support. Medarbejderne i vores Teknisk Support har også hands-on erfaring.

Vi vil gerne være din samarbejdspartner
Et samarbejde med BESKO er baseret på kundetilpassede løsninger og fleksibilitet, så du får det samarbejde, der fungerer bedst for dig.

BESKO AKADEMI - Branchens Hus
Uddannelse af medarbejdere og styrkelse af kundens kompetenceniveau, er en af de ydelser, vores kunder og branchen generelt efterspørger. Ved at sikre løbende videreuddannelse af værkstedernes ansatte, dækker vi dette behov.

Vi tror på at uddannelse medvirker til at gøre branchen mere attraktiv for den nye generation af medarbejdere, som den tunge transportsektor i høj grad efterspørger.

Vi har lyttet til vores kunders efterspørgsel efter uddannelse - og i branchens nye hus, BESKO AKADEMI, samler vi nu alle kurser og uddannelser under ét tag. Her underviser vi ud fra en oprigtig interesse for vores kunders forretning og værkstedernes mulighed for at tiltrække og udvikle kvalificeret arbejdskraft nu og i fremtiden – og altid med begge ben solidt plantet på jorden.

BESKO AKADEMI – stedet hvor dine kompetencer får vokseværk

BESKO A/S
Logistikparken 24
8220 Brabrand
Danmark
CVR nummer: DK20862181
P nummer: 1002894281
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032