23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Rådgivning om depot og pulterrum

Udløber
6. februar 2025

Gittervægge og skillevægge af trådnet en ideel, sikker og fleksibel løsning til pulterrummet, til depotrum eller som opdeling af rummet i kælderen, på loftet eller ude i virksomheden.

Med netvægge sikrer du samtidig en god ventilation og lysindfald i lokalet, så du undgår problemer med fugt og dårlig lugt. Og selv om vi taler pulterrum, kan indretningen sagtens fremstå både indbydende og stilren.

Tilfredse kunder med gode løsninger
En kombination af gode argumenter og forsikringskrav, samt krav om depotrum ved nybyggeri, har skabt stor efterspørgsel på pulterrumsløsninger til både nybyg og renoveringsprojekter af typisk etageejendomme.
Hans Schourup A/S har gennem en dedikeret indsats og tilstedeværelse på markedet skabt en position, hvor vi har opnået en betydelig markedsandel. Gennem dialog og jævnlig kontakt med vores kunder, har vi opnået den fornemme status at blive valgt som enten primær leverandør eller tilbudsgiver.

Få et tilbud
I udgangspunktet starter alle beregninger med en budgetpris, hvorfra det endelige tilbud udregnes, efter nærmere aftale. Det giver en god fleksibilitet for vores kunder, så man som beregner hurtigt kan overskue den samlede entreprise. Slutteligt lukkes de fleste ordrer, fordi vi tilbyder en løsning, der kan konkurrere på både pris og kvalitet.

Montage
At levere depot- og pulterrumsløsninger er for os en tillidssag. Når en aftale er indgået, skal opgaven være defineret og beskrevet, så resten af processen, herunder levering og montage, kører så gnidningsfrit som muligt. Vores dygtige montører er effektive, og leverer meter efter meter, dag efter dag og vi har en helt skarp manual for tilpasninger og tilskæringer. Selv om vi leverer med kort varsel, så vær opmærksom på, at montageholdene skal bookes i god tid!

Produkterne
Vælg mellem 4 forskellige varianter, 3 typer trådnet og én type pladevæg.
Pladevægge leverer vi typisk, hvor man ikke ønsker indkig i rummene, samt hvor der er offentligt adgang.
Alle kvaliteter produceres af svenske Axelent* på fabrikken i Småland, og leveres som oftest direkte fra lager, med kort varsel.

*Axelent AB har valgt Hans Schourup A/S som Premium Partner på det danske marked for pulterrum.

Hans Schourup A/S
Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65835118
P nummer: 1002218238

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048