23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Netværk for chefer

Udløber
15. november 2023

Er du chef for en afdeling eller for andre ledere, og har du flere års erfaring med strategisk ledelse? Få professionel sparring til dine ledelsesudfordringer i DI's netværk for chefer.

I dette netværk vil du møde andre chefer fra mange forskellige ledelseslag og brancher, der ofte har stået over for lignende udfordringer. Få viden, sparring og ny inspiration i netværket, der kan hjælpe dig til at udvikle dig selv i lederrollen.

Vær på forkant med ledelsestrends
I netværksgruppen arbejder vi med aktuelle trends og tendenser, så du har adgang til ny viden og værktøjer, du kan bruge i dit arbejde som chef. Temaerne udvælges efter medlemmernes behov, og kan f.eks. være strategieksekvering, global ledelse, ledelse i kompleksitet, effektivisering og bæredygtighed. 

Uddannelse: DI's lederuddannelse

Eksempler på temaer 

  • Forandringsledelse 
    Hvad skal vi være opmærksom på, når vi arbejder med forandringer, og hvilke erfaringer har FLSmidth gjort sig om forandringsledelse? Hvilke forandringer står du selv overfor i din virksomhed?
  • Fremtidens digitale ledelsesudvikling
    Hvordan kan man bruge digitale værktøjer til udvikling af ledere, og hvilke erfaringer har PostNord med digitale værktøjer i ledelsesudvikling? Sparringsmøde: Hvilken konkret udfordring står du overfor?
  • Udvikling af din ledergruppe
    Hvordan kan du skabe en stærk ledergruppen, der performer godt? Vi kommer blandt andet ind Team Performance-modellen som et værktøj hertil. Hør 2 konkrete cases fra netværkmedlemmerne.


Se alle DI's kurser, uddannelser og netværk inden for ledelse

Sådan foregår det
Vi afholder 4 netværksmøder om året hvoraf det ene er et døgnmøde, hvor alle de regionale chefnetværk mødes til en fælles temadag. Imellem møderne vil du have adgang til en lukket, digital platform, hvor du kan sparre med de andre netværksmedlemmer om de ting, der rører sig i virksomheden.

Udover de faste netværksmøder afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i.


Læs mere om netværket her: DI's netværk for chefer

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

PH
Poul Hock
poho@di.dk

Send til en kollega

0.078