23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Netværk for produktionschefer

Udløber
15. november 2023

Er du leder i en fremstillingsvirksomhed?  Kom med i DI's netværk for produktionschefer, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum. 

Som produktionschef i en virksomhed står du ofte alene, når vigtige beslutninger skal træffes samtidig med, at du kontinuerligt skal udbygge dine faglige kompetencer og indsigter. I Dansk Industri tilbyder vi et fagligt netværk, som skaber et fortroligt forum, hvor du kan imødegå udfordringer, løse problemer og se mulighederne sammen med de andre netværksmedlemmer. 

Temaerne, der behandles i netværket, varierer og fastsættes af medlemmerne i netværket i tæt samarbejde med netværksfacilitatoren. På møderne sparrer netværksmedlemmerne på konkrete udfordringer. Derudover tilbyder DI en digital platform, som gør det muligt for netværksmedlemmerne at sparre imellem møderne.


Eksempler på temaer:

  • Opstart og nedlukning af fabrik
  • Forandringsledelse
  • Lean
  • KPI’er
  • Omkostningsminimering

 

Se alle DI's kurser, uddannelser og netværk her

Sådan foregår det
Netværket mødes fire gange om året og møderne afholdes hos medlemsvirksomhederne. Temaerne fastlægges ud fra netværksmedlemmernes ønsker og behov. Netværksmøderne faciliteres af en kompetent chefkonsulent fra DI, som har et bredt fagligt kendskab til produktion. Facilitatoren sikrer rammer for netværkets møder og giver kvalificeret med- og modspil til netværksmedlemmerne. Møderne afsluttes med en middag på en nærliggende restaurant.

Der er fem regionale netværk, så du kan deltage i dit nærområde. Netværkene er Sjælland, Fyn, Sydjylland, Midtjylland og Nordjylland

Læs mere om netværket her. DI's netværk for produktionschefer

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

MF
Mark Fisker
Chefkonsulent
+45 33773391 mafi@di.dk

Send til en kollega

0.062