23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Lagermontage af lagerreoler - Thanex

Udløber
22. april 2025

Thanex tilbyder professionel lagermontage af lagersystemer og lagerreoler. Vi specialiserer os i installation af pallereoler og stålreoler samt skræddersyet lagerindretning, der optimerer pladsudnyttelse og arbejdsflow. Med vores erfarne og pålidelige team hjælper vi virksomheder med at opnå mere effektiv lagerstyring. Hos os får du ikke kun produkter af høj kvalitet, men også personlig og professionel rådgivning, der tager hensyn til dine specifikke behov og ønsker.

  • Montage af fagfolk
  • Din samarbejdspartner indenfor lagerindretning
  • Individuelle løsninger

Vores team består af erfarne eksperter med omfattende viden inden for lagerindretning og montage. Vi har betjent et bredt antal af kunder, fra små til store virksomheder siden 1975. Ved at samarbejde tæt med vores kunder forstår vi deres arbejdsprocesser og lagerbehov, hvilket gør os i stand til at skabe skræddersyede løsninger, der bedst passer til deres situation.

Med vores professionelle montører og ekspertise er vi din foretrukne partner inden for lagerindretning, der tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder dine individuelle behov.

  
Korrekt lagermontage af fagfolk

Når man taler om lageroptimering, er korrekt montering af lagerindretningen en af de afgørende faktorer. Det kan virke tiltalende at forsøge selv eller at vælge en billigere og mindre erfaren montør, men det kan resultere i en række udfordringer, der kan påvirke det endelige resultat af lageroptimeringsprocessen.

En erfaren professionel montør med ekspertise inden for lagerindretning vil sikre, at lageret monteres på en måde, der maksimerer pladsudnyttelsen og fremmer en effektiv arbejdsgang. Dette indebærer at placere hylder og reoler i de mest optimale positioner for at imødekomme både store og små varer, samtidig med at det skaber en praktisk og overskuelig layout.

Ring til os på 46186969 eller send en mail til info@thanex.dk så hjælper vi gerne med at vejlede om den bedste løsning for dig.
 
 

Thanex A/S
Theilgaards Alle 17
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20135891
P nummer: 1004154242

Kontaktperson

TH

Send til en kollega

0.094