23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Incoterms, forsikring og betaling i international handel

Periode(r)
Løbende optagelse

Hvordan sikrer du dig bedst muligt, når du laver dine transport- og logistikaftaler, aftaler om forsikring og vælger INCOTERMS® klausul? Hvilken betydning har det, og hvorfor er det så vigtigt at aftale de rigtige?

Du lærer bl.a.:

  • Gennemgang af INCOTERMS®

INCOTERMS® benyttes i forbindelse med varehandel for at beskrive reglerne for en vares levering, fordeling af omkostninger, risikoovergang samt en række yderligere forpligtelser mellem sælger og køber i internationale samhandelsforhold. INCOTERMS® er ikke lovgivning, men reglerne kendes og anvendes over hele verden i internationale salgsaftaler. På kurset gennemgår de enkelte INCOTERMS® regler, og hvad man skal være særligt opmærksom på.

  •  Forsikring af varer

Hvad går en vareforsikring ud på, og hvorfor er det så vigtigt? Vi taler også om transportørens ansvarsbegrænsning.

  • Sikring af betaling i international handel

Hvordan betalingsbetingelser fungerer, og hvordan du kan sikre din betaling. Hovedvægten vil være på den sikreste, men også mest byrdefulde, som er rembursen, som vi gennemgår fra start til slut.

Se alle DI's kurser, uddannelser og netværk her


Målgruppe
Kurset er for dig, der har en praktisk tilgang til at arbejde med eksport, eksportrelaterede opgaver, salg, indkøb og logistik. Du er måske din virksomheds nøgleperson, når det handler om at udfærdige eksportdokumenter, indgå logistik- og transportaftaler, løse reklamationsopgaver, have kontakt til banken ved remburser, sælge på internationale markeder, eller klare hverdagens udfordringer i forhold til transportører og lignende.

Læs mere og tilmeld dig her: Incoterms, forsikring og betaling i international handel

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

SBH
Stephanie Brink Harck
stbh@di.dk

Undervisningsadresse

Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.032