23948sdkhjf

BIM for landskabsarkitekter: Gratis kursus for studerende og nyuddannede

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
18. april 2023

19. april 2023

18. – 19. april har landskabsarkitekturstuderende og nyuddannede landskabsarkitekter, der er medlemmer af Danske Landskabsarkitekter mulighed for at komme på gratis kursus i BIM for landskabsarkitekter.

Mange landskabstegnestuer er i fuld gang med at implementere BIM, hvor Archicad ofte er det foretrukne BIM-program. Det skyldes ikke mindst, at integrationen af Archicad og LAND4 er en oplagt kombination, der understøtter landskabsarkitekternes særlige metoder og behov.

I samarbejde med Danske Landskabsarkitekter og Land Software afholder GRAPHISOFT Center Danmark d. 18. – 19. april 2023 et 2-dages kursus i BIM for landskabsarkitekter. Kurset er gratis for studerende og nyuddannede medlemmer af Danske Landskabsarkitekter.*  

Indhold på BIM for landskabsarkitekter
På kurset i BIM for landskabsarkitekter kommer du igennem de grundlæggende funktioner i Archicad  – vinklet til landskabsarkitekternes behov. Derudover lærer du også at anvende LAND4 for Archicad, der blandt andet gør det muligt at arbejde med kotering og andre landskabsfaglige discipliner.

Emner, du bliver klogere på, er blandt andet på kurset er blandt andet 

  • Skitsering og volumenstudier
  • Visualisering af 3D-modellen
  • Projektering og detaljetegninger
  • Import af DWG som Xref, samt overføring af højdekurver
  • Grundig introduktion til Mesh-værktøjet
  • BIM-objekter til beplantning og byrumsinventar
  • Kotering af terræn i 2D og modellering i 3D med LAND4
  • Håndtering af nulpunkter i forhold til landskoordinatIFC-udveksling med 2 forskellige nulpunkter

Tid og sted
BIM for landskabsarkitekter for studerende løber af stablen tirsdag d. 18. og onsdag d. 19. april 2023 klokken 9-16 i Akademikerhuset, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg. 

Danske Landskabsarkitekter står for frokost og drikkevarer.  Du skal selv medbringe egen computer med den gratis studieversion af Archicad, som du kan downloade hér →

Det er gratis at deltage. Bemærk, at der er begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle-princippet. Du tilmelder dig via Danske Landskabsarkitekers hjemmeside, du rammer her →

* For at kunne deltage i BIM for landskabsarkitekter for studerende og nyuddannede, skal du være medlem af Danske Landskabsarkitekter. Derudover skal du enten studere landskabsarkitektur eller have taget afgang som landskabsarkitekt sommer 2022 eller vinter 2022/2023 og endnu ikke have fået job som landskabsarkitekt.

Send til en kollega

0.207