23948sdkhjf

Derfor skifter mange til elbil

Hvis din nuværende bil er udtjent, så har du måske overvejet at skifte den ud med en mere klimavenlig variant i form af en elbil.

Elbilen kan hurtigt blive meget billigere i drift end en benzinbil eller en dieselbil. Mange steder i byerne er der særlige, og fordelagtigt beliggende, parkeringsmuligheder med mulighed for at oplade bilen til få penge.

Der er også et stigende antal arbejdspladser, som tilbyder billige opladningsmuligheder, mens man er på arbejde.

Så betaler man for eksempel et mindre beløb om måneden, og kan dermed frit oplade sin bil, mens man arbejder. Dermed skal man ikke være nervøs for at løbe tør for strøm. Så er det blot at beslutte, om den nye bil skal findes fra ny eller brugt.

Oplad med solcelle

Hvis man ønsker en endnu grønnere løsning på sin elbil, så kan man faktisk lade sin bil op ved hjælp af et solcellepanel, som for eksempel kan monteres på en garage, hvis den ligger belejligt i forhold til solen: Se priser på montering af billige solceller.

Enten kan man lade bilen op i dagtimerne, da der skal bruges sollys, eller også kan man køre med to batterier til bilen og lade det ene op om dagen, mens man bruger det andet. Så har du altid et fuldt opladt batteri klar til brug.

Installationen er forholdsvis hurtigt tjent ind igen, i forhold til et ellers forbrug af benzin eller diesel. Og så er det jo selvfølgelig en utrolig rar følelse at være selvforsynende med ”brændstof” til sin bil.

Find din nye elbil brugt

Der er god økonomi i at købe en bil brugt. Det behøver nødvendigvis ikke at være en gammel benzin- eller diesel-sluger, det er faktisk muligt at finde elbiler også. Der kommer stadigt flere elbiler på brugtbilsmarkedet. Hos Bilhandel kan du se et bredt udvalg af brugte elbiler til salg.

De fleste elbiler er ikke ret gamle, hvilket gør det ret fordelagtigt for ens økonomi at købe dem brugt i stedet for at købe dem fra ny, da mange nye elbiler er ret dyre i indkøb.

Du kan derfor roligt følge din drøm om en elbil, uden at blive ruineret eller skulle optage store billån for at opnå drømmen om en grønnere og mere klimavenlig bil. Tjek siden og bilerne ud, og start jagten på din nye brugte elbil allerede i dag.  

Hent nemt information via nummerpladen

Når du står overfor at skulle købe en brugt bil, så kan det være rart at kende til bilens historie, inden man køber den. Det er ganske nemt at hente en masse oplysninger om en bil via nummerpladen.

tjekbil.dk kan du ved at indtaste bilens nummerplade finde en masse informationer om bilen. Du kan for eksempel se skadeshistorik, oplysninger om restgæld, synsrapporter osv.

Du kan også se, om bilen er meldt stjålet hos politiet. Alt sammen ganske nyttige oplysninger i forhold til om det er et godt køb for dig, samt for at danne et godt overblik over om prisen er fair, eller om den måske er til forhandling.

Leje eller minilease en elbil i stedet

At leje eller minilease en elbil kan være en attraktiv løsning for mange. Ved at vælge denne model slipper man for den store investering, som et bilkøb repræsenterer, samtidig med at man undgår bekymringer om værditab og vedligeholdelsesomkostninger.

Leasingaftaler inkluderer ofte service og vedligeholdelse, hvilket gør det nemmere at budgettere bilens totale omkostninger. Derudover giver leasing mulighed for regelmæssigt at skifte til nyere modeller, så man altid har en bil med den nyeste teknologi og de bedste miljøegenskaber.

Det kan også være en fleksibel løsning, da man ofte kan vælge kortere leasingperioder, hvilket er ideelt for dem, der måske kun har brug for en bil i en begrænset periode.

Alt i alt er tilbud på leje af elbil en smart og økonomisk fordelagtig måde at køre grønt på uden de langsigtede forpligtelser ved køb. Læs mere på Billejer.dk.

Send til en kollega

0.032