23948sdkhjf

Metropol Shoppingcenter giver dig et væld af gode shoppingoplevelser

Kalenderen siger snart efterår. Det betyder mørke bliver optændt af hyggelige stearinlys, mens vi gemmer os i store striktrøjer og putter med en dejlig kop varm te. Det danske efterår kan være strid og en lille forsmag på den bidende vinter, der er i vente.

Hos Metropol Shoppingcenter er der altid lyst, en passende temperatur og tørvejr. Her kan du genopfylde på fine stearinlys, mens du leder efter sæsonens nye yndlingsstriktrøje. Midt i shoppingturen kan du kan tage et velfortjent hvil, hvor du varmer kinder op med en skøn kop varm kakao og en bid mad, der gør maven glad.

40 butikker og gratis parkering

Interiør, tøj, sko og mad – hvad mere har man brug for? Hos Metropol Shoppingcenter samler de alt det, hjertet begærer under samme tag. Det er muligvis det bedste sted i Hjørring til shopping, for her er der mere end rigeligt at vælge imellem.

Metrolpol Shoppingcenter samler danskernes yndlingsbutikker. Du skal ikke køre fra A til B og C for at få fyldt dine poser eller gå på kompromis, fordi yndlingsbutikken er lukket. Her har alle butikker samme åbningstider, så du kan købe dine løbesko og så en sæbedispenser ti skridt længer nede. Nemmere bliver det altså ikke.

Giv den perfekte gave

Med 40 butikker samlet midt i Hjørring, så må det siges med sikkerhed, at her er noget for enhver smag – her går man ikke galt i byen! Derfor er det også oplagt at give et gavekort til en af dine kære, for et gavekort til Metropol Shoppingcenter er du sikker på at vælge helt rigtigt.

Det kan være lidt tricky at finde den perfekte gave, for man vil jo gerne gøre modtageren glad. Det gør du i hvert fald med et gavekort til Metropol Shoppingcenter. Gavekortet kan indløses i størstedelen af centrets mange butikker, så både langdistanceløberen, den nybagte mor og den søde niece på 6 år kan finde den helt rigtige gave.

Billig shopping i Nordjylland

Metropol Shoppingcenter giver dig en enkel og let løsning, når hverdagen skal forkæles lidt. Her skal du ikke tage hensyn til det omskiftelige vejr – du skal bare tage hensyn til dig selv, for du garanteres en god shoppingoplevelse uanset du skal forkæle dig selv eller andre.

Her er der plads til alle, både store som små. Det hyggelige shoppingmiljø skaber rammerne for sjove aktiviteter for børn, unge og voksne. Det giver mindeværdige oplevelser, du sent vil glemme.

Send til en kollega

0.031