23948sdkhjf

E cigaretter - hvad skal du være opmærksom på?

E cigaretter diskuteres ofte, og som forbruger kan det være svært at finde ud af, hvilket ben man skal stå på.

For er det lige så skadeligt som almindelige cigaretter, eller findes der andre bivirkninger, som vi endnu ikke kender omfanget af?

I artiklen her vil vi fokusere på det, vi rent faktisk ved. Det vil forhåbentlig gøre dig langt klogere på, hvilke fordele der er ved e cigaretter. Men også hvordan de adskiller sig fra almindelige cigaretter, der, som vi ved, er skadelige for dig og dit helbred. Læs med her.

Ingen tobak - ja tak!
I mange, mange år reklamerede tobaksindustrien for cigaretter alle steder, fordi man ikke kendte faren ved produktet. Faktisk markedsførte de sig via verdenskendte sportsstjerner, som gerne skulle have en smøg, før de gik på banen ved de store baseball-mesterskaber eller andre sportsgrene.

Det var først, da lungesygdomme begyndte at ramme de store stjerner, at man anerkendte faren ved tobak. Tobak er skadeligt for din hud, dine lunger og dine andre organer.

E cigaretter indeholder ikke tobak, og det er en kæmpe forbedring fra de traditionelle cigaretter.

Hvad er nikotin for en størrelse?
Noget af det, der også er kendetegnet ved almindelige cigaretter, er nikotin, som befinder sig i tobakken. Nikotin er skadeligt for din krop, og indtager du for meget af det, kan du opleve svimmelhed, hovedpine, sure opstød, forhøjet blodtryk og mavesmerter.

Ved almindelige cigaretter kan du ikke undgå nikotin, men det kan du ved e cigaretter. Ved en e cigaret kan du selv bestemme indholdet af nikotin. Ønsker du at kvitte smøgerne, vil du selvfølgelige have en iboende afhængighed af nikotin, som er svær at slippe af med.

Med e-cigaretter kan du stille og roligt trappe ud af dit nikotin-forbrug. Det er da smart.

Dine fordele med e cigaretter
Nogle af de helt store fordele ved e cigaretter frem for almindelige cigaretter er derfor:

Pænere hud
Bedre vejrtrækning (bedre lungekapacitet)
Reduceret kræftrisiko
Bedre ånde
Øget energiniveau

Disse fordele er værd at tage med, hvis du overvejer at gå fra almindelige cigaretter til en e cigaret. Der vil altid være diskussion om skadeligheden af et produkt, og det er der fortsat med e cigaretter.

Faktum er blot, at de er langt mindre skadelige end almindelige cigaretter, og det er en kæmpe fordel for dig som forbruger.

Rigtig god fornøjelse med din e cigaret.

Send til en kollega

0.032