23948sdkhjf

Digital fraflytning gør det nemt at være udlejer

Synes du, der er meget at holde styr på som boligudlejer?

Så er du ikke den eneste. Som udlejer skal man have mange bolde i luften, og der er hele tiden administrative opgaver, man skal tage stilling til.

Er du træt af, at opgaver hober sig op på skrivebordet, så du må nedprioritere andre vigtige opgaver? Med digital fraflytning skabelon og skema kan du gøre nogle af dine opgaver en hel del nemmere for dig selv.

Med et digitalt flyttesyn overser du ikke noget
Når en lejlighed fraflyttes, skal der afholdes flyttesyn. Under et flyttesyn har den lejer, der flytter ud, krav på at være med - men det ved du sikkert alt om. Sammen gennemgår i lejligheden for fejl, mangler og eventuelt istandsættelse.

Der kan være forskellige regler for fraflytning af lejlighed eller lejebolig, men en ting er sikkert: Der skal altid afholdes et flyttesyn.

Ville du ønske, du kunne gøre flyttesynet nemmere for dig selv? Med et digitalt flyttesyn kan du få adgang til en app, hvor det hele er samlet ét sted. Her får du en total tjekliste, der sikrer, at du får det hele med - og dermed ikke overser noget.

Når I sammen har gennemgået hele lejemålet, og dermed hele tjeklisten, skal du blot trykke på en knap – og så står du med den færdige, gyldige flytterapport.

Gør det nemt for dig selv med en digital tjekliste
Med en digital tjekliste til fraflytning af lejlighed er du garanteret ikke at overse noget, og du kan samle alle de vigtige processer ét sted. Du får tilmed en gyldig fraflytningsrapport blot ved et klik på en knap. Det betyder, at du kan lave en hel fast rutine for fraflytning.

Alt er tænkt på, og du ved præcis, hvordan du skal gribe det an - hver gang. Det er smart for dig, der måske udlejer mange boliger, fordi du har styr på det hele ét sted, men det er også smart for dig, der udlejer få boliger, da du undgår at overse noget og samtidig ikke behøver at udfærdige din egen tjekliste. Samtidig undgår du en del administrativt arbejde, hvor der kan opstå fejl, fordi du har det hele i en gennemtjekket app.

Et digitalt flyttesyn med DomuSpect er hurtigt og nemt
Vil du gerne gøre fraflytning nemmere for dig selv? Du kan få et digitalt flyttesyn med DomuSpect, der er særligt udviklet til boligudlejere og ejendomsadministratorer.

Her får du det hele samlet ét sted, og du kan tage appen i brug med det samme.

Send til en kollega

0.015