23948sdkhjf

Kør djævleræs på den originale Zulu Djævleræs-bane

Kom ud af starthullerne og kør djævleræs på de selv samme baner, som du har set i fjernsynet. Det er både muligt at give den gas i Jylland og på Sjælland, så der er ingen undskyldninger. Grib dine bedste kammerater og kom afsted!

Benzin i blodet
Kør djævleræs med dine venner hvis du elsker fart og motorer. Dette er blandt andet en hobby, som du kan dyrke ved at tage ud at se diverse motorsportsevents, men du kan også selv få lov til at sidde bag rattet.


Når du kører på de danske veje, må du overholde lovgivningen og køre som en lovlyder borger. Djævleræs er oplagt hvis du har lyst til at give slip og trykke speederen i bund. Her gælder det nemlig bare om at komme før dine venner!

Zulu Djævleræs
Hvis du er fan af motorsport, har du sandsynligvis også set Zulu Djævleræs i fjernsynet, hvor kendte danskere dyster mod hinanden. Har du set disse programmer, har du allerede kendskab til banen. Du får nemlig lov til at køre på den selv samme Zulu Djævleræs bane.

Så kør djævleræs – det kan nemlig blive en stor oplevelse for dig. Ikke nok med, at du får lov til at give den gas i en personbil, som er klargjort til ræs, du får nemlig også lov til at se den originale Zulu Djævleræs bane med dine egne øjne.

Hvilke biler kører vi i?
Når det gælder djævleræs, er det naturligvis ikke underordnet hvilke biler, der bliver stillet til rådighed. Svaret er, at køretøjerne er personbiler, som er blevet gjort klar til ræs. På trods af at der er tale om personbiler, er de altså langt fra kedelige at køre i.

Når det gælder djævleræs, kan det godt gå vildt for sig. Derfor er der naturligvis også stort fokus på sikkerheden, så der ikke er nogen, der kommer til skade.

Djævleræs til polterabend
Har du en ven eller en veninde, der skal giftes, er djævleræs en oplagt aktivitet til deres polterabend. Her får man nemlig lov til at give den fuld pedal, hvilket kan være godt, hvis man er nervøs for den forestående begivenhed.

Hvis motorsport er en aktivitet, som I sammen dyrker, er det oplagt, at en af dagens aktiviteter skal foregå på en djævleræs-bane. Kør djævleræs og find ud af hvem af vennerne, der er hurtigst.

En oplagt gave
Ved du ikke, hvad du skal give i gave, er djævleræs helt klart en mulighed. Her får du nemlig mulighed for at tilbringe noget kvalitetstid sammen med venner eller familie. Er du på bar bund med gaverne, vil en oplevelse i mange tilfælde være at foretrække.

Kør djævleræs sammen med nogle du holder af. Dette er nemlig en gave, som man sent vil glemme, da denne oplevelse ligger så langt fra den normale hverdag. Selvom de mindste i familien ikke kan få lov til at køre, kan det stadig være sjovt at se far, mor, onkler og kusiner giver den gas bag rattet.

Hiv hele familien med og kør djævleræs. Det bliver helt sikkert en oplevelse i sent vil glemme!

Send til en kollega

0.031