23948sdkhjf

Bliv massør og gør en forskel

Som massør, er du med til at gøre en forskel for folk med smerter i kroppen.

Massør er ikke blot et erhverv, som henvender sig til folk, der trænger til lidt luksus. At være massør er meget mere, end blot at give en behagelig massage. Som uddannet massør, kan du afhjælpe spændinger i kroppen, som hos mange fører til konstante smerter og kroniske lidelser. Ved at uddanne dig som massør, kan du derfor være med til at gøre en stor forskel for dine klienter.

Afhjælp smerter og ømme led 
Massage er en behandlingsform, som går ind i kroppen og både forebygger og afhjælper smerter, der er opstået, på grund af enten dårlig holdning, ømhed, spændinger eller noget helt andet. Ved at lære omkring kroppens anatomi, får du en forståelse for hvordan alt i kroppen, på den ene eller den anden måde, hænger sammen. Du lærer hvordan dine trykbevægelser kan afhjælpe bestemte smerter i kroppen, og hvordan du bedst muligt behandler forskellige skavanker.


Massage er altså en smertedæmpende behandling, og i nogle tilfælde, kan massage faktisk kurere klienternes lidelser. Ømme muskler, som er den primære årsag til at få massage, kan skade mere end først antaget. Det kan gå i din måde at bevæge kroppen på, hvilket kan føre til unødvendige skader andre steder på kroppen. Som massør er dit job derfor, at hjælpe klienterne med smerter og problemer. Det kan også være ved at hjælpe medarbejdere med massage på arbejdspladsen. Du er som massør med til at give livsglæde, overskud og energi tilbage til dine klienter. 

Det er dig der bestemmer
Som massør får du en enormt fleksibel hverdag. Du har friheden, til at gøre hvad der passer dig bedst. Hos firmaet Raskrask kan du arbejde som massør, på dine helt egne præmisser. Du slipper for det administrative arbejde samt den markedsføring, der normalt skal til, for at skaffe klienter. Du kan bruge alt din tid og energi, på lige præcis det du elsker allermest - at hjælpe folk. Som massør hos Raskrask tager du ud til dine klienter, og giver dem den behandling de ønsker. Når du arbejder som massør på denne måde, er det mere end blot at give en massage. Du arbejder med mennesker, og du kommer derfor meget tæt på dine klienter. Dine arbejdstider planlægger du selv, da du er din egen chef, og det derfor kun er dig selv, der bestemmer over din tid. 

Hvad kræver det? 
At blive uddannet massør, kræver at du gennemfører en massør uddannelse, og får dit bevis. For at blive en del af en virksomhed som Raskrask, hvor du er en del af en virksomhed, men stadig har status som en selvstændig, kræver det at du kan fremvise dit certifikat. Der er mange forskellige former for massage, som eksempelvis sportsmassage, fysiurgisk massage, eller andet. Uanset hvilken form for massør du er uddannet som, kan du blive en del af virksomheden. Derudover skal du blot have dit eget transportable udstyr, og mulighed for at kunne komme rundt til dine klienter. Det er alt hvad det kræver, for at kunne komme ud i en virksomhed at arbejde, og samtidig være din egen chef.

Send til en kollega

0.016