23948sdkhjf

Jul og nytår på Rold Storkro i Jylland – en uforglemmelig oplevelse!

Uanset om du vil fejre julen, nytåret eller bare gerne vil have en uforglemmelig oplevelse på Rold StorKro i Jylland, kan vi love dig en skøn tid med lækker mad, fantastisk underholdning og smukke omgivelser midt i Rold Skov.

Julefrokost med overnatning

Hos Rold StorKro inviterer vi dig til den ultimative julefrokost med overnatning i Jylland, book her. Vi byder på en traditionel julebuffet med klassiske retter, som vores bedstemødre plejede at lave, men også med nogle spændende nye julelækkerier.

Vores buffet inkluderer et imponerende udvalg af sild, varme fiskefileter, laks, rejer, grønlangkål, pølse, skinke, oste, frugt, nødder, risalamande og meget mere. Til dette overdådige festmåltid serverer vi øl, vand, snaps og vin.

Efter en dejlig middag og frem til kl. 01.00 kan du nyde fri bar med øl, vand, vin, diverse cocktails og kaffe. Vores nisseband underholder hele aftenen med hyggelig julemusik til middagen og senere skaber den gode dansemusik feststemning på dansegulvet.

Kl. 01.00 serverer vi en lækker natmad, og du overnatter på vores komfortable dobbeltværelser. Næste morgen vågner du op til en skøn morgenbuffet, der giver dig den bedste start på dagen.

Juleophold 2023

Gør som tusindvis af gæster har gjort siden 1958; bestil et juleophold på Rold Storkro i Jylland. Se programmet herunder:

Dato: Fredag den 22. december 2023 Vores hyggelige værelser står klar til indcheckning fra kl. 14.00.

Fra kl. 14.30-16.00 byder vi dig velkommen med en overdådig velkomstbuffet, hvor du kan nyde eftermiddagskaffe og brunkager i vores charmerende Skovridercafé. Kl. 18.30 er det tid til en hjertelig velkomstdrink i caféen.

Middagen, som består af 3 lækre retter, serveres ved det festlige "stambord" i vores smukke Panoramarestaurant kl. 19.00. Vi har reserveret et bord pr. booking, men hvis du ønsker at sidde sammen med andre gæster under måltiderne, bedes du informere os ved bestillingen.

Traditionen tro spiller vi bingo i Skovridercaféen kl. ca. 21.00, hvor du har chancen for at vinde ekstra julegaver. Aftenens hovedpræmie er et 3-dages ophold for 2 personer.

Nytårsophold 2023/2024

Nedenfor følger programmet for vores populære nytårsophold i Jylland 2023, klik her eller læs mere herunder.

Dato: Fredag den 29. december 2023 Check ind på dit hyggelige værelse fra kl. 14.00.

Hele eftermiddagen indtil kl. 16.30 kan du nyde vores kaffe- og tebuffet i Skovridercaféen. Kl. 18.30 byder vi dig velkommen med et festligt glas i caféen, hvor vi også præsenterer programmet for dit nytårsophold.

Middagen venter i Panoramarestauranten kl. 19.00, og vi har selvfølgelig reserveret et "stambord" til dig både til frokost og middag hver dag.

Vi fortsætter aftenen med vores traditionsrige bingo-oplevelse kl. ca. 21.00, hvor der er fantastiske præmier og masser af numre.

Afslutning på dit nytårsophold

Tirsdag den 2. januar 2024 Efter en dejlig morgenbuffet fra kl. 8.00 til 10.00, er det tid til at sige farvel og tak for denne gang.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores opholdspakker, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 98 37 51 00 eller finde yderligere virksomhedsinformation her. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en hyggelig aften med høj kvalitet og den bedste jule- og nytårstemning.

Send til en kollega

0.063