23948sdkhjf

Få professionel rengøring i hjemmet

Ambitionerne er store, men tiden er knap, og det kan være svært at nå det hele i hverdagen. Men du kan nemt række ud efter hjælp, så hverdagen bliver mere overskuelig, og du kan fokusere din tid på det, du synes er aller vigtigst.

Rengøringen kan være svær at nå i den travle hverdag, og støvet kan hobe sig op i hjemmet. Men et rent hjem er dejligt, og for mange kan man først få ro i hoved og krop, når der er ro og rent i hjemmet. Med privat rengøring kan du professionel hjælp til rengøringen, hvor du mod betaling får et dejligt rent hjem. 

Få rengjort hjemmet med privat rengøring

Ved privat rengøring inviterer du professionelle og kompetente rengøringsfolk ind i huset. Det kan ved første besøg være grænseoverskridende at invitere fremmede mennesker ind i hjemmet, uden at der er styr på rengøringen. Som professionelle rengøringsfolk er personalet klar på at hjælpe dig, hvor du er. Derfor skal du heller ikke skamme dig over støvet i krogene. 

Hvad end du ikke har tiden i hverdagen til at få skrubbet hjemmet ned, eller om du har en funktionsnedsættelse, kan du nemt få hjælp til at få et skinnende rent hjem igen. 

Du kan selv være med til at bestemme forløbet, så du får den helt rette hjælp, som du har brug for. 

Få rengøring på arbejdet

Foruden privat rengøring kan du også lave en aftale med et rengøringsfirma, der vil sørge for rengøringen på din arbejdsplads. Er en støvfri kantine, kontor eller institution på ønskelisten, bør du overveje en aftale med et rengøringsfirma. Foruden det rene arbejdsmiljø som en fast rengøringsaftale på arbejdet medfølger, forbedrer det også indeklimaet, så dig og dine kollegaer har de bedste forudsætninger for at sidde på arbejdspladsen dagen lang. 

Du får muligheden for selv at tilrette rengøringen, så du både bestemmer, hvad der skal gøres rent samt hvor ofte, rengøringen skal foregå.

Står du som medarbejder i en boligforening, og mangler I hjælp til trappevask eller rengøring ved til- og fraflytning, kan du også kontakte et rengøringsfirma, som med sikkerhed står klar til at hjælpe med at gøre opgangen og hjemmet skinnende rent. 

Majas Rengøring giver dig et rent hjem

Befinder du dig i Nord- eller Midtjylland, og har du behov for privat rengøring i enten hjemmet eller i virksomheden? Så kan du med fordel overveje at kontakte Majas Rengøring, som tilbyder rengøring i Mariager Kommune. Sammen kan I afklare, hvilke behov du har for rengøringshjælp, og rengøringen vil foregå på dine præmisser. Når du får rengøringshjælp fra Majas Rengøring, er tillid og tryghed faste kerneværdier. Derfor får du altid besøg af de samme rengøringsfolk, som du med tiden lærer at kende. 

Majas Rengøring kan hjælpe dig med mange forskellige rengøringsopgaver, og står du og skal flytte og virker alt uoverskueligt? Så kan Majas Rengøring være behjælpelig med flytterengøring, hvor du selv er herre over, hvilke opgaver der står på regningen til sidst, da du selv er med til at bestemme, i hvilket omfang der skal gøres rent. 

Kontakt Majas rengøring i dag, og se hvilke rengøringsopgaver de kan hjælpe dig med. 

Send til en kollega

0.031