23948sdkhjf

Messecenter Vesthimmerland sætter rammerne for professionelle møder og konferencer

Er I på udkig efter et konferencecenter i Nordjylland, der kan lidt mere end det sædvanlige? Messecenter Vesthimmerland er én af de mest attraktive konferencesteder i Region Nordjylland, hvor I kan finde møde- eller konferencelokaler til enhver anledning.

Med over 30 års erfaring, Nordjyllands største kursuscenter og lokaler i alverdens størrelser til alverdens events, så er der ikke ét event, der er hverken for stor eller for lille til Messecenter Vesthimmerland.

De sjoveste firmaevents i Jylland

Saml dine kolleger til et skræddersyet firma event,, der er propfyldt med aktiviteter, oplevelser og gode stunder. Det store konferencecenter i Nordjylland, Messecenter Vesthimmerland, gør en dyd i at give dig og din virksomhed et mindeværdigt arrangement, hvor kvalitetstid og god mad er i højsædet.

Julefrokoster, firmafesten eller teambuilding har aldrig været sjovere. Jeres selskabslokale bliver unikt indrettet med den gode og eksklusive oplevelse in mente, der ligger fundamentet for det perfekte firmaarrangement.

Som prikken over i’et, så tilbydes der festmenuer fra Restaurant Messen. Her kan du se frem til gourmetoplevelser i dens bedste tilstand, for her kan du have en finger med i spillet. Diverse ønsker tages imod med åbne arme, så I kan få en skræddersyet menu, der tager hensyn til allergener.

Messecenter Vesthimmerland kan garantere de bedste rammer for en perfekt aften og kulinarisk oplevelse. Restauranten kan bespise helt op til 2000 personer, dertil kan I vide jer sikker på, at der er styr på jeres 3-retters gourmetmenu med tilhørende vine.

Konferencefaciliteter ud over det sædvanlige

Søger du en teknisk løsning til dit næste event? Til større events er der brug for professionelt udstyr for at få den rette lyd og lys. Hos Messecenter Vesthimmerland kan du leje udstyr til fest, koncert og messe, hvor jeres udstillinger, messestande eller scener gør brug af udstyr i topkvalitet.

Messecenter Vesthimmerland kan huse alt fra to til 2000 gæster, hvor de selvfølgelig også hjælper med opsætningen af udstyr. De sørger også for at altid vedligeholde og kvalitetssikre deres udstyr, så du kan med ro i maven leje et lokale til bryllup, konfirmation eller det event, der skal forgå i omgivelser, der har styr på tingene og ikke går på kompromis med kvaliteten.

Kompetente designers hjælper dig

Det professionelle hold bag Messecenter Vesthimmerland er til for at hjælpe jer. De designer jeres udstillingsmiljøer, fest- eller konferenceopstillinger med detaljeret 2D- og 3D-tegninger, så I kan skabe jer et overskueligt visuelt overblik over det kommende arrangement.

Få et udført og succesfuldt event i den charmerende nordjyske by Aars hos Messecenter Vesthimmerland. Her får du tilbudt en høj standard ligegyldigt arrangements størrelse og formål.

Send til en kollega

0.031