23948sdkhjf

Gør tiltrotatoren lettere, mere servicevenlig og tillader højere flow

Sælges
Udløber
20. april 2023
Stand
Ny

Den slangeløse konstruktion giver en suveræn enkelhed og et ”rent” hurtigskift. Det er nemt at eftermontere engcons automatiske olietilkoblingssystem, EC-Oil, fordi blokkene skrues fast uden brug af slanger. Lige så nemt er det uden slange at installere og eftermontere tilkoblingerne til engcons nye aftagelige og eftermonterbare gribekassette GRD og fejekosten SWD.

Ny high-flow svirvel
Parallelt med udviklingen af det nye modulopbyggede hurtigskift har vi udviklet en ny high-flow svirvel, der tillader hydraulik flow på op til 200 l/min. Det opnås ved forsyne hydraulikfunktionen direkte uden at gå gennem tiltrotatorens ventiler. Den nye high-flow svirvel har også en separat lækageoliekanal, som gør det muligt at køre lækageolie via tiltrotatoren. Derudover er engcons nye svirvel konstrueret til tryk på op til 350 bar.

Modulopbygget
Denne udvikling er en del af vores unikke modulkoncept, hvor vi tilbyder et basisprodukt, hvorefter kunderne nemt kan tilføje yderligere funktioner senere uden at skulle trække slanger i det trange beslag. Derudover eliminerer vi problemerne med slanger, der bevæger sig i hurtigskiftet, og som risikerer at blive slidt og lække med tiden.
Sælger
Engcon Denmark A/S

Engcon Denmark A/S
Knarreborgvej 19A, Verninge
5690 Tommerup
Danmark

Telefon: +45 70201350

Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.125