23948sdkhjf

Klarer losningen på Århus Havn

Cargo Service A/S på Århus Havn har i løbet af sommeren i år og sommeren sidste år indkøbt syv nye Cat maskiner til at løse losningsopgaver på havnen.

Cargo Service A/S på Århus Havn har i løbet af sommeren i år og sommeren sidste år indkøbt syv nye Cat maskiner til at løse losningsopgaver på havnen.



Et særligt kendetegn ved disse maskiner er, at de før levering alle er blevet malet røde. Den røde farve er Cargo Service´s kendetegn og vartegn på havnen. De syv nye maskiner omfatter to minilæssere af typerne 226B og 246B, der bl.a. bruges til at blive sænket ned i skibenes lastrum for at rydde op og samle lasten således, at kranerne, der anvender grabber hængende i wirer, kan få losset hele lasten. Leverancen omfatter også to stk. 312C gravemaskiner. Da mange af losseopgaverne går ud på at tømme fragtskibe for foderprodukter, skal maskinerne kunne arbejde i et støvfyldt miljø. Derfor har kunden i samarbejde med Distriktschef Birger Hjelm fra Pon Equipment valgt en specielt konfigureret løsning. Maskinerne er således leveret med overtrykskabiner og vendbare kølevinger, som med faste intervaller skifter retning og dermed selv blæser støvet væk - en løsning som Cargo Service er meget tilfredse med.

Nedbrud og forsinkelser ved losningsopgaver på havnen er en bekostelig affære. Hos Cargo Service fokuserede man derfor ved købet meget på service og driftsikkerhed, da der skulle indkøbes ny maskinpark – og valget faldt på syv nye Cat maskiner. Arbejdsleder Aage Andersen fra Cargo Service påpeger ligeledes, at han ser en stor fordel i, at Pon Equipment´s serviceværksted ligger i Skejby, således at han ved haste-opgaver vil kunne hidkalde hurtig assistance. Cargo Service A/S vil i begyndelsen af 2008 få leveret to nye 930H gummihjul-læssere, som blev ordret hos Pon i slutningen af november.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078