23948sdkhjf

Overtager aktiemajoritet i Trans Mar

Trans Mar A/S og Andreas Andresen A/S går nu sammen om et udvidet distributionskoncept inden for fiskeprodukter

Trans Mar A/S og Andreas Andresen A/S går nu sammen om et udvidet distributionskoncept inden for fiskeprodukter



Der er tale om to betydende virksomheder inden for international distribution af fødevarer og det nye fælles distributionskoncept omfatter såvel ferske og isede fiskeprodukter, røgede fiskeprodukter og frosne fiskeprodukter. Virksomhederne er naboer i Padborg.

- Som følge af det fremtidige, nye samarbejde mellem de to virksomheder overtager Andreas Andresen A/S 51 pct. af aktiekapitalen i Trans Mar A/S. De resterende 49 pct. ejes af Niels Peter Therkelsen, som fortsætter som adm. direktør i Trans Mar A/S, ligesom den øvrige ledelse fortsætter uændret, oplyser Andreas Andresen A/S.

Samarbejdet mellem de to virksomheder skal ses som en offensiv strategi i et marked, hvor den danske eksport af fiskeprodukter er faldende, lyder det fra Andreas Andresen, som peger på, at kombinationen af Trans Mar’s kompetence inden for især fersk, isede fiskeprodukter og Andreas Andresen’s dækning af de mere forarbejdede fiskeprodukter til detailhandelen i Europa skaber et komplet fiskekoncept til dækning af fiskeindustriens behov.

Distributionen af fiskeprodukter vil i nogen udstrækning omfatte ferske fisk til og fra oversøiske områder, idet hovedaktionæren i Andreas Andresen A/S, Kraftverkehr Nagel, gennem sin Air Cargo afdeling indgår som en del af det fremtidige fiskekoncept.

Trans Mar A/S er grundlagt i 1989 og blev i 2003 fusioneret med Peter Hansen Transport A/S, grundlagt i 1932 og videreført under navnet Trans Mar A/S. Virksomheden, der beskæftiger 90 medarbejdere, har en omsætning på DKK 135 mio. med hovedsæde i Padborg og afdelinger i Ålborg samt Skagen.

Andreas Andresen A/S har en omsætning på kr. 880 mio. inden for transport og distribution af temperaturregulerede fødevarer og beskæftiger i alt 600 medarbejdere. Selskabet er beliggende i Padborg med afdelinger i Børkop og Hvidovre og udenlandske afdelinger i England og Rusland. Derudover ejer selskabet flere vognmandsselskaber i Europa. Andreas Andresen A/S ejer 50 pct. af KK Transport i Struer, som igen ejer 90 pct.

af EKV Transport i Hørning. Sidste år overtog Nagel-Gruppen aktiemajoriteten i Andreas Andresen A/S

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125