23948sdkhjf

Sterling i Milano og Nice - Det er importen, det handler om

- Lad det være slået fast med syvtommersøn: Vores problemer med fragten på disse to destinationer handler alene om importen herfra til Skandinavien. Vi har altså ingen problemer med eksporten ud af Skandinavien til disse destinationer, siger Peter Garrett, der dels er kaptajn i Sterling, dels driver sin egen GSA virksomhed, Onexp, for selskabets fragtvirksomhed.


Fragten ud af Nice og Bergamo

-Vi har med stor succes samarbejde med ScanPartners som vores GSA for frag-ten i det danske og det svenske marked, og det har vi ingen planer om at ændre på. Problemerne handler alene om indsatsen for at sætte fragt på vore maskiner ud af Nice og Bergamo, én af Milanos lufthavne. Disse problemer har vi haft i nogen tid, og enden på historien blev som bekendt, at vi opsagde kontrakten med vores hidtidige. Vi er således for tiden i gang med at finde frem til den rette partner på fragtsalget i disse markeder, der bør generere interessante fragtmængder. Men vi har absolut ingen problemer med vores GSA på fragten ud af det danske og svenske marked.

Danmarks Transport-Tidende må naturligvis beklage, hvis artiklen om Sterlings car-go-virksomhed i sidste nummer af bladet kunne give anledning til forvirring.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062