23948sdkhjf

A.P. Møller Holding investerer i lagerdrone-teknologi

Schweiziske Verity udvider kapitalen med 32 millioner dollars.

Det schweiziske selskab Verity AG (Verity), der var skaberen af den første kommercielt succesfulde lagersporingsløsning, baseret på fuldt autonome indendørs droner kunne forleden annoncere, at selskabet havde udvidet kapitalen med 32 mio. USD (30 mio. schweizerfranc.) i form af B-aktier.

Kapitaludvidelsen har haft A.P. Møller Holding som lokokotiv – sammen med Exor Ventures. En række Verity AG-aktionærer har sammen med nye investorer været med til at finansiere kapitaludvidelsen.

Kapitaludvidelsen skal gøre det muligt for Verity AG at opskalere driften for at imødegå det voksende efterslæb af implementeringer med systemer, der allerede er installeret på 30 steder i 13 lande på 3 kontinenter.

Automatisering i forsyningskæderne er i dag en topprioritet for tredjepartslogistikudbydere (3PL'er), detailhandlere og producenter for at løse forretningskritiske logistikudfordringer. Lagerstyring er blevet en Verity hæver $32M i serie B-finansiering for at fremskynde udrulningen af autonomt inventar dronesystem

Veritys lagersporingssystem bruger fuldt autonome indendørs droner til at drive ”nul-fejl-lagre for 3PL'er, forhandlere og producenter.

Verity AG fremhæver den drone-baserede lagerteknologi som en stor forbedring i forhold til konventionelle lagerstyresystemer, fordi antallet af fejl angiveligt reduceres til nul. I modsætning til den manuelle lagerstatus, så kan Veritys lagerdroner løbende og systematisk kontrollere præcist hvad der er på hylderne helt uden human indblanding. Dronerne kan ovenikøbet arbejde i mørke, hvilket sparer energi og derfor også gavner lidt på klimaregnskabet.

De dokumenterede fordele ved Veritys system er blevet hyldet af Veritys flagskibskunder i 3PL, produktion og detailhandel med et samlet fodaftryk på over 1.500 varehuse. Verity-systemet tilbyder en gennemprøvet, automatiseret løsning til de mere end 150.000 varehuse verden over, der stadig er afhængige af manuelle lagertjek.

I A.P. Møller Holding begrunder Chetan Mehta, der leder holdingselskabets vækstinvesteringer, kapitalindsprøjtningen således:

- Virksomhedens unikke fuldautomatiske løsning er populær blandt kunderne og er generationer foran konkurrenterne. Vi mener, at virksomheden er klar til betydelig yderligere ekspansion i de kommende år - især i betragtning af det betydelige skub i retning af lagerautomatisering og forsyningskædeeffektivitet rundt om i verden. Udtaler Chetan Mehta i Verity AG’s pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094