23948sdkhjf

Ny lejer til ny logistik-park ved Solrød

Møbelvirksomhed rykker ind på 7.100 kvadratmeter stor logistik-facilitet i Logistikcenteret E20 Park Copenhagen

Logistikcenteret E20 Park Copenhagen har sikret sig den første lejer til den seneste fase af byggeriet.

Det bliver den danske møbelvirksomhed, Holmris B8, der nu flytter ind i logistikparken, som udvikles af Aviva Investors, Aviva plc's globale kapitalforvaltningsvirksomhed, og Verdion.

Holmris B8 har med aftalen sikret sig en moderne lagerfacilitet på sammenlagt 7.100 kvadratmeter.

Det skriver Verdion i en pressemeddelelse.

Aviva Investors og den paneuropæiske logistik- og ejendomsudviklingsspecialist, Verdion, åbner dørene for endnu en lejer til den store logistikpark E20 Park Copenhagen, som de to parter opfører langs E20-mortorvejen ved Solrød syd for København.

Møbelvirksomheden Holmris B8 er angiveligt i stærk vækst. Det er baggrunden for, at virksomheden har valgt at flytte til nye, mere rummelige og lagerfacilitet i høj kvalitet.

Opførelsen af lagerfaciliteten forventes afsluttet ved udgangen af måneden.

Lager, logistik og kontor

Med den nye lejeaftale får Holmris B8 en enhed på godt 7.100 topmoderne lager- og logistikkvadratmeter med tilhørende kontorfaciliteter og mezzaninrum at boltre sig på.

I processen med at finde en ny lager- og logistikløsning har det været vigtigt for os at finde en udbyder, der understøtter Holmris B8's bæredygtighedsdagsorden Flemming Ib Windfeld, CEO, Holmris B8

- Holmris B8 er vokset betydeligt i de seneste par år, hvilket har ført til, at vi er vokset ud af vores nuværende lager. I processen med at finde en ny lager- og logistikløsning har det været vigtigt for os at finde en udbyder, der understøtter Holmris B8's bæredygtighedsdagsorden. Det har vi fundet i E20 Park Copenhagen. DGNB Gold-klassificeringen er vigtig for os, og vi vil certificere vores kontor under DGNB Room. Bæredygtighed er kernen i vores forretning, og vi ser certificeringer som DGNB som stærke værktøjer til at sikre, at vi alle bevæger os i den rigtige retning. Vi glæder os til at komme ind i de nye lokaler og til samarbejdet med Aviva Investors og Verdion, siger Flemming Ib Windfeld, CEO, Holmris B8.

- Vi er utrolig glade for at byde HOLMRIS B8 velkommen til E20 Park Copenhagen. Dette er en vigtig aftale, der markerer startskuddet for udlejningen af vores seneste udviklingsfase, inden byggeriet afsluttes senere på måneden. Vi oplever en betydelig interesse for de resterende enheder i denne fase fra en række nationale og internationale virksomheder, der alle er fokuseret på kvaliteten og de høje miljømæssige standarder af lagerfaciliteterne samt logistikparkens strategiske beliggenhed og gode transportforbindelser, udtaler Daniel Carstens, Commercial Manager, Verdion.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094