23948sdkhjf

Efter mere end 40 år som familiefirma: Nordjysk container-specialist solgt

Investeringsselskabet MS2 Invest har overtaget nordjyske DC-Supply. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

DC-Supply har siden 1981 udviklet og solgt af containerbaserede løsninger til mange forskellige formål. Ud over at levere containere til lager og logistik, leverer DC-Supply til kunder inden for et bredt felt af både industrivirksomheder, grossistvirksomheder, detailhandel, bygge- og anlægsbranchen, restaurations- og oplevelsesindustrien og forsvaret.

MS2 Invest er et danskejet privat investeringsselskab, som primært investerer i danske produktions- og servicevirksomheder. Bag MS2 Invest står tidligere mangeårig partner i Axcel, Per Christensen, som med MS2 Invest repræsenterer et familiebaseret investeringsselskab med et langsigtet ejerperspektiv.

- Mulighederne for at bygge videre på DC-Supplys unikke viden og erfaring inden for containerbaserede løsninger udgør et interessant potentiale, som vi ser, kan finde anvendelse i endnu større omfang på tværs af kundesegmenter og brancher. Det gælder både inden for udvikling, produktion og salg af specialindrettede containere såvel som udlejningsbaserede leverancer af container og moduler til eksempelvis midlertidige ophold, drift eller opbevaring, udtaler Per Christensen.

Med ejerskiftet giver familien Fossing stafetten videre. Klaus Fossing udtaler:

- Det er både en vemodig beslutning at give slip på ejerskabet af DC-Supply, hvor jeg selv har haft min gang i mange år, men også den rigtige beslutning for både DC-Supply og for vores familie. DC-Supply har gennemgået en udvikling og opnået en størrelse, hvor vi tror, nye kræfter vil være bedre til at fortsætte den videre rejse. Vi er stolte over at overdrage DC-Supply til et nyt, stærkt ejerskab, som kan se potentialet i DC-Supply og være med til at realisere mulighederne for fortsat vækst forankret i stærke kunderelationer og en unik organisation.

DC-Supply har de seneste år haft markant vækst og været igennem en udvikling, som også inkluderer et internt generationsskifte i familien Fossings ejerskab i 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094