23948sdkhjf

Mærsk udvider netværket med endnu et luftfragtshub

A.P. Møller - Mærsk åbner endnu et luftfragtscenter - denne gang tæt på Los Angeles International Airport i Californien.

Det oplyser Mærsk i en pressemeddelelse.

- Vores nye luftfragtscenter i Los Angeles er en selvstyret luftfacilitet, der har tredoblet vores adgang til kapacitet på den amerikanske vestkyst. Vores kunder vil drage fordel af højere serviceniveauer og større lagerkapacitet, udtaler John Wetherell, som er regional chef for luftfragt i Nordamerika.

Los Angeles International Airport er en af verdens travleste lufthavne og i top fem over lufthavne med mest godsomsætning i USA. Udover at være placeret tæt på lufthavnen er centeret også i umiddelbar nærhed af havnen Long Beach. Samtidig giver centeret Mærsk mulighed for at servicere kunder i Californiens vildtvoksende tech-sektor.

Mærsk oplyser desuden at faciliteterne er planlagt til at opnå status som frihandelszone i 2024 for at drage fordel af lavere toldsatser, reducerede behandlingsgebyrer og hurtigere bevægelse af varer.

Det nye faciliteter i Californien er en del af en størrer udvidelse af Mærsks nordamerikanske netværk. Blandt andet har Mærsk det seneste år åbnet nye luftfragtscentre i Atlanta og Chicago.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114