23948sdkhjf

Kurt Skov modtager pris for sin rolle i heavy lift-industrien

Stifteren af logistikvirksomheden Blue Water Shipping, Kurt Skov, har modtaget prisen Lifetime Achievement Award ved den årlige prisuddeling Heavy Lift Awards.

Det oplyser Blue Water Shipping.

Prisen gives til en person, der har haft langvarig indflydelse på den specialiserede transport- og projektindustri.

- Kurt Skov har aldrig mistet kontakten til sine rødder eller værdisæt. I stedet for at styre fra toppen, leder han fra midten – som anfører og kreativ midtbanespiller, der ser det store billede og involverer medspillere og støtter dem med deres udfordringer og ansvar, skriver dommer-komitéen om udnævnelsen.

Hos Blue Water glæder man sig over prisen.

- Jeg er dybt beæret, siger Kurt Skov, og fortsætter:

- Min interesse og dedikation til heavy lift-industrien har altid været stor. Denne sektor har givet mig og Blue Water mange minder.

Blue Water har været aktiv i industrien siden 1972, hvor Kurt Skov grundlagde virksomheden som 25-årig. I Esbjerg, Danmark, varetog et team på tre speditører al logistik fra et 20 kvadratmeter kontor.

I dag har Blue Water mere end 2500 medarbejdere fordelt på 80 lokationer og en årlig omsætning på 9,3 milliarder DKK (2022). I mere end 40 år var Kurt Skov administrerende direktør, men de sidste fem år har han været bestyrelsesformand.

- Vores stærke position på markedet skyldes dedikation, viden og en utrættelig indsats fra hver enkelt medarbejder hos Blue Water.Uden dem havde vi ikke udviklet os så succesfuldt – og jeg ville ikke have haft æren af ​​at modtage denne pris, som jeg stolt vil dele med alle Blue Water-kolleger, siger Kurt Skov.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062