23948sdkhjf

Scan Global køber sydkoreansk partner

Scan Global Logistics køber den sydkoreanske virksomhed ENK Logistics.

Det fremgår af en meddelelse.

Scan Globals seneste opkøb

Sand Road Freight

Sand Road Freight er en dansk transportvirksomhed med base i Herning. Virksomhedens speciale er vejtransport mellem Danmark og Beneluxlandene.

ETS Transport & Logistics

Den tyske speditør ETS er i top 50 transportører indenfor søfragt i Tyskland og beskæftiger sig primært med søfragt for små og mellemstore virksomheder.

Belglobe

Med købet af logistikvirksomhed Belglobe trådte Scan Global ind på det schweiziske marked. Virksomheden har blandt andet en stærk position på det latinamerikanske marked, hvor fokus særligt er på luftfragttjenester.

FLS

FLS er en portugisisk specialiseret transport virksomhed med et omfattende netværk samt bred knowhow og aktiviteter i Afrika.

Kilde: Scan Global Logistics

NK Logistics blev etableret i 2006 og tilbyder fragt- og opbevaringsløsninger til kunder inden for en række industrier, som eksempelvis detailhandelen, kemiindustrien, fødevarebranchen.

Virksomheden har desuden været partner med Scan Global Logistics gennem 18 år, og med opkøber sætter Scan Global Logistics for første gang sine egne ben i det sydkoreanske marked.

- Vi har allerede gjort forretninger i Sydkorea i mange år, men det bliver anderledes at operere under vores eget brand med nye kolleger, som vi ved tilbyder den samme høje standardservice til kunderne, som vi selv gør, udtaler topchef Allan Melgaard om opkøbet.

Af pressemeddelelsen fremgår ikke nogen købspris.

Scan Global sender ikke opkøb på slankekur: “Det gør nok vores situation nemmere”

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078