23948sdkhjf

Efter 39 år i DSV - direktør for luft- og søfragt træder tilbage

Det er mangeårig DSV-officer, der nu træder ned fra en af de absolutte topposter

Også den vigtige Sø- og luftfragtsdivision i DSV er omfattet den store ledelsesrokade, der blev offentliggjort her til morgen. 

Divisionens øverste chef Carsten Trolle træder nemlig tilbage efter mere end 39 år hos DSV og 9 år som chef for divisionen Air&Sea

I fremtiden bliver det Frank Sobotka, der vil varetage hans rolle. Han har hidtil varetaget rollen direktør for divisionens aktiviteter i Østeuropa. 

Carsten Trolle stopper pr. 1. maj 2024, men forbliver dog i DSV et stykke tid endnu. I de kommende måneder skal han således arbejde tæt sammen med Frank Sobotka om overdragelsesprocessen. Og efter 1. maj påtager han sig så en strategisk rolle i DSV, hvor han skal levere støtte til den nye direktion.

- Jeg har været en del af DSV i næsten 40 år, og det har været en fantastisk tur. Jeg startede min karriere i Dan Transport – år før virksomheden blev opkøbt af DSV – lastning af lastbiler og containere, håndtering af toldbehandling og udførelse af vejimport og eksport, lyder det fra Carsten Trolle i et opslag på LinkedIN.

Han fortsætter: 

- Efterhånden som globaliseringen tog fart i løbet af 1980'erne, gik jeg over til luft- og søtransport, og i 1991 fik jeg muligheden for at blive medlem af Dan Transports amerikanske organisation, som bestod af mindre end 30 kolleger, som alle arbejdede for at etablere vores tilstedeværelse i USA . Dette blev en stor succes, og siden er væksten ikke stoppet. I dag er vi mere end 20.000 kolleger i Air & Sea-organisationen verden over, og det gør mig stolt, at kernedele af virksomhedens kultur, værdier og praksis fra dengang i dag stadig er synlige i DSV i dag. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109