23948sdkhjf

Carlsbergs omlægning af distributionen skaber ledig plads i Taastrup

En stor omlægning af distributionen hos Carlsberg frigør plads på virksomhedens lager på Bohus Boulevard i Taastrup. Dermed bliver det muligt for virksomheden at udleje ca. 9.000 m² lager.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Omlægningen består i at størstedelen af varerne i fremtiden vil blive pakket på Carlsbergs hovedlager i Fredericia og blive sat direkte på lastbilslad fra Taastrup og videredistribueret uden at skulle ompakkes.

- Det har været og er fortsat en stor opgave at omlægge Carlsberg Danmarks distribution og måden vi arbejder på. Optimeringen indebærer i denne omgang, at vi kun skal håndtere containeren i stedet for hver eneste palle, og derfor kan vi frigive lagerpladsen i Taastrup. Omlægningen ændrer dog ikke på, at Taastrup fortsat vil have en stor betydning for vores distribution,” udtaler Tenna Lauridsen, Logistic Director hos Carlsberg Danmark.

Som følge af omlægningen og den pladsbesparelse den giver, vil Carlsberg nu i samarbejde med erhvervsmægleren Colliers udleje ca. 9.000 m² lager. Og det er ikke hvilken som helst type lager. Lageret ligger nemlig i et toldfrit område.

- Lageret i Taastrup er et spændende og anderledes produkt i markedet, fordi en lejer med behov for toldfri zone har adgang til de omkringliggende faciliteter, som det kræver. Derudover er der mulighed for kontorpladser og kantine i administrationsbygningen og ikke mindst direkte adgang til togbanen og E20, som sikrer optimale muligheder for effektiv infrastruktur, forklarer Helle Andersen, som er direktør for Industri & Logistik hos Colliers.

Carlsberg har siden Siden 1999 brugt lageret på Bohus Boulevard i Taastrup til at omfordele varer til deres sjællandske kunder. Udover Carlsberg har også GLS, Microsoft og PostNord adresse i området.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062