23948sdkhjf

Nyt fra direktion og bestyrelse

Hver dag sker der ændringer i danske transport- og logistikvirksomheder. Her er de seneste ændringer, som er noteret i Erhvervsstyrelsens CVR-register.

Alfa Quality Moving Denmark

Ann Birgitta Lindman er udtrådt som administrerende direktør hos den svenskejede flyttevirksomhed Alfa Quality Moving Denmark A/S. Samtidig er Hanne Klausen indtrådt i direktionen.

Bolloré Logistics Denmark

Lars Erik Hansen er indtrådt i direktionen hos Bolloré Logistics Denmark A/S i stedet for Thomas Toubro. Samtidig er Lars Erik Hansen og Christophe Maxime Raphaël Lebrun indtrådt i bestyrelsen i stedet for Arnould Marie Louis Cottin. Bolloré Logistics er en fransk logistikkoncern, som i 2018 overtog Global Logistics i Vejle.

Container Centralen

Matthijs Mesken er udtrådt af bestyrelsen hos Container Centralen A/S, der beskæftiger sig med genanvendelse af transportenheder i blomster- og gartneribranchen i Europa og USA.

DAF Trucks Danmark

Rogier Walraven van de Garde er indtrådt som administrerende direktør hos DAF Trucks Danmark A/S i stedet for Michiel Johannes Hendrikus Petrus Kuijs.

Danish Inspection

Ole Bent Larsen og Jan Claes Merling-Petersen er indtrådt i direktionen hos Danish Inspection ApS i stedet for Michael Christensen og Kristian Karl Ejlif Sofus Svend Marius Michaelsen. Danish Inspection ApS udfører akkrediterede inspektioner og andet kontrolarbejde.

JH Diesel

Claus Thurø Brandt Andersen er udtrådt som bestyrelsesformand hos JH Diesel A/S, der er et midtjysk ladvognsværksted.

MAN Odense

Martin Sehested er indtrådt i direktionen hos MAN Odense i stedet for Jørgen Sehested-Kjærgaard. Samtidig er Henrik Sehested-Kjærgaard udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Martin Sehested, der dog forbliver i bestyrelsen.

Nshift

Nick Edward Bartlett er indtrådt som administrerende direktør i virksomheden Nshift A/S, der er leverandør af shipping-software. Han afløser Didier Joseph André Faure. Han tiltræder samtidig ind i bestyrelsen i søsterselskabet Webshipper ApS, der er en online-platform til automatisering af fragt og logistik.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078