23948sdkhjf

Qatar Airways Cargo hopper på koreansk it-platform

Logistikplatformen iNOMAD lover øget gennemsigtighed for kunder hos Qatar Airways Cargo.

Luftfragtselskabet Qatar Airways Cargo har indgået et partnerskab med Sydkoranske iNOMAD, der angiveligt tilbyder luftfragtselskaber og deres kunder adgang til en banebrydende luftfragtplatorm.

Det skriver Qatar Airways Cargo i en pressemeddelelse.

Partnerskabet med iNOMAD vil muliggøre en væsentligt bedre forbindelse for et af luftfragtselskabets store kunder i Sydkorea, Woojung Air, samtidig med det vil udvide Qatar Airways Cargos fodfæste på markedet i Sydkorea, små og mellemsore kunder hos Woojung Air let vil kunne sammenligne Qatar Airways Cargos tilbud på iNOMAD portal.

Woojung Air beskrives som en fremtrædende luftfragtskonsolidatorer i Sydkorea og en af Qatar Airways Cargo vigtigste kunder.

Mr. Guillaume Halleux, Chief Officer Cargo hos Qatar Airways Cargo udtaler i pressemeddelelsen:

- Integrationen og partnerskabet med iNOMAD bringer flere fordele til vores kunder i Sydkorea, såsom øget synlighed af vores kapacitet, priser samt realtidsbekræftelse af deres forsendelser. Kunder kan drage fordel af øjeblikkelig adgang til disse funktioner lige ved hånden, og det er den enorme fordel, digitalisering bringer."

Joon-suk Yim, administrerende direktør for iNOMAD, forklarer:

- Platforens styrke er at fremme tilgængeligheden af luftfragtservices ved at optimere de omfattende logistikdata for kunderne og levere uhindret service og information til både IATA/CASS-medlemmer og ikke-medlemmer real-tid siger Joon-Suk Yim og tiføjer.

-  Vi er taknemmelige og stolte over at starte et nyt partnerskab med Qatar Airways, et premium-flyselskab, som kan give os vital information i den videre udvikling af vores logistikplatform.

iNomad er angiveligt udviklet, så alle interessenter fra logistikudbydere, handlerer og luftfragtselskaber, kan anvende systemet.

Via en såkaldt applikationsgrænseflade til flyselskaber i det nordøstlige Asien, fungerer platformen som en online alt-i-én portal, der tilbyder booking af luftfragt, priser, tidsplan, sporing osv.

iNomad er allerede vokset ud af Sydkorea. I 2022 fik it-platformen fodfæste i Hongkong. I 2024 skal iNOMAD lanceres i Vietnam.

Om Qatar Airways Cargo:

Qatar Airways Cargo er baseret i Dohan i Qatar. Luftfragtselskabet servicerer mere end 70 destinationer – dels med fragtfly og dels ved at udnytte den overskydende fragtkapacitet i moderselskabets passagerfly.

 Flyselskabets fragtflåde omfatter to Boeing 747-8 fragtfly, to Boeing 747-400 fragtfly, 26 Boeing 777 fragtfly og et Airbus 310 fragtfly.

Det til kommer, at Qatar Airways Cargo også driver et omfattende vejgodsnetværk, der fungerer som feeder til og fra lufthavnene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14