23948sdkhjf

ZF har løftet sløret for deres næste generation af intelligente transportløsninger på IAA Transportation 2022

Dette år omfattede adskillige verdenspremierer på præsentation af ZF ved IAA Transportation 2022. En af dem var lanceringen af SCALAR EVO Touch, den næste generation af kraftige Flådestyringscomputere til lastbiler. For at fremme digitalisering af kommercielle flåder og driftseffektivitet giver denne banebrydende platform transportvirksomheder en forbindelse til nuværende (ZFs Transics TX-CONNECT) såvel som fremtidige teknologier og datakilder.

En anden verdenspremiere fra ZF er SCALAR, en ny digital orkestreringsplatform for erhvervskøretøjer, der muliggør Transport-as-a-Service (TaaS). Det er en fuldautomatisk, AI-baseret planlægnings-, routing- og disponeringsløsning, som kombinerer og forbinder forskellige teknologier, monteret på en bred vifte af køretøjer, og tredjepartssystemer med kunstig intelligens. Platformen vil hjælpe transportoperatører med at øge operationel effektivitet, bæredygtighed, planlægningspålidelighed og last- og passagersikkerhed.

Den nye indbyggede computer SCALAR EVO Touch, med al hardware og software udviklet i eget regi, er pre-udstyret med teknologier, der forudser fremtidige udviklinger af ZFs digitale flådeløsninger ved at være SCALAR orkestrerings- og forbindelses platform. Som en central enhed, vil den forbinde og indsamle information fra flere typer køretøjssensorer og eksterne enheder. Ved at forsyne flåderne med udvidet data, kan det øge effektiviteten og sikkerheden, herunder, at kommunikere kørselshændelser og kollisioner til analyse og fremtidig kunne forebyggelse hændelser som disse. Det vil maksimere muligheder for fremtiden i ZF's nye SCALAR Platform, der etablerer sig med intelligente ”End-To-End” systemer for at 'orkestrere' hele processen med fragtplanlægning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.675