23948sdkhjf

Cloud-baserede trailerovervågnings- og diagnoseløsninger tager trailervedligeholdelse og reparationer til næste niveau

ZFs nye avancerede trailerovervågnings- og fjerndiagnoseløsning, Transics-mærket TX-TRAILERPULSE™, repræsenterer sammen med sin trailersundhedsportal TX-TRAILERFIT™ et stort skridt fremad i udvidelsen af det digitale transportøkosystem. Denne omfattende platform udnytter avanceret telematik, Big Data-drevne brændstofstyringssystemer og forbedret dataopkobling via Internet of Things (IoT) og cloud-baserede systemer for at forbedre flådens effektivitet.

Løsningen er den første af sin slags, der kombinerer både trailersporing og avanceret fjerndiagnostik til en pris, der muliggør implementering i hele flåden på tværs af alle trailertyper. Direkte forbundet til Trailer Electronic Braking System (TEBS) opfanger og behandler løsningen TEBS og trailerdiagnosedata som diagnosekodehistorik, herunder vedligeholdelse og driftridsstyring som opfanges af Operating Data Recorder (ODR), der specifikt registrerer hændelser såsom hældningsalarmer, utilstrækkeligt dæktryk, RSS-hændelser, advarselslamper, forsyningstrykadvarsler, hjulhastighed, behovstryk eller akseltryksensordata via den webbaserede TX-TRAILERFIT™-portal.

Ved at flytte grænserne for trailertelematik repræsenterer TX-TRAILERGUARD™ en avanceret flådestyringsløsning som giver et yderligere digitalt spring fremad for flåder i transportsektoreren. Designet til at maksimere tilslutningsmuligheder for alle trailertyper, er det en robust løsning, der optimerer trailerstyring. ZFs TX-TRAILERGUARD™ gør den til den perfekte løsning til forskellige typer transportscenarier som farligt gods (ADR), letfordærveligt gods (køletrailere) eller inter-modal transport.

For flere detaljer om Transics trailerløsninger og meget mere, tjek venligst:

https://www.transics.com/products/?utm_medium=article&utm_source=Tidende&utm_campaign=2022_04 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375