23948sdkhjf

Minister åbnede Transport 2021

Speederen i bund for tre dage i transportens tegn.

Det var en veloplagt transportminister Benny Engelbrecht, der efter nogle travle dage med Royal Run og halvmaraton over Storebælt torsdag morgen kunne klippe snoren og officielt åbne Transport 2021, der i år må dele opmærksomhed med E&H messen, fagmessen for Entreprenør og Håndværk, der ligeledes finder sted ved Messecenter Herning i disse dage.

- Vi har været præget af coronapandemien i meget lang tid, og derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til at komme med en stor tak til hele transportbranchen, der hele vejen igennem har kunnet levere og sikre, at varerne er kommet frem på hylderne, sagde transportministeren og fortsatte:

- Det har ikke kun været vigtigt for de danske forbrugere. Når jeg har talt med mine skandinaviske kolleger, har de været stærkt optaget af, hvor godt det er lykkedes os at få lastbiler og varetransport til at rulle. Når man har siddet i Sverige eller Finland, har man altså været afhængig af danske transporter, sagde ministeren.

Herefter klippede ministeren den ceremonielle snor, der samtidig trykker speederen i bund for tre dage i transportens tegn, hvor Transport Tidende naturligvis er til stede med 2 journalister.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127