23948sdkhjf

Garbe udvider i populært erhvervsområde

Køber ejendom nær Stuttgart.

Garbe Industrial Real Estate GmbH øger sin tilstedeværelse i Baden-Württemberg yderligere. I hovedstadsregionen Stuttgart har den Hamburg-baserede ejendomsspecialist erhvervet en grund på omkring 100.000 kvadratmeter. Den ligger i Holzgerlingen i Böblingen-distriktet og er delvis udviklet.

- Med dette køb sikrer vi ikke kun moderne eksisterende arealer, men også nyt konstruktionspotentiale på stedet - og dette i en region, der er kendt i hele Tyskland for sin høje økonomiske styrke, siger Jan Dietrich Hempel, administrerende direktør for Garbe Industrial Real Estate.

Den eksisterende bygning har et samlet hallareal på 16.000 kvadratmeter, og de er de første, der tilbydes til leje på markedet.

- Med ejendommene vil vi henvende os til mellemstore virksomheder fra kommercielle, lette industri- og produktionssektorer, forklarer Jan Dietrich Hempel.

Borgmester Ioannis Delakos glæder sig over beslutningen fra den Hamburg -baserede projektudvikler om at investere i Holzgerlingen-lokationen:

- Dette vil skabe mere attraktive bosættelsesmuligheder i vores by. Garbe Industrial Real Estates engagement er et positivt tegn på vores erhvervsområde - og det på et så udfordrende tidspunkt, lyder det fra borgmesteren.

Placeringen er kendetegnet ved sin centrale position i hovedstadsregionen Stuttgart. Der er kun omkring syv kilometer til Böblingen, den mellemstore by Sindelfingen er ti kilometer væk, og statens hovedstad Stuttgart er 30 kilometer væk. Ejendommen erhvervet af Garbe Industrial Real Estate er forbundet med Autobahn 8 via forbundsvej 464 og Autobahn 81. Den forbinder stedet mod vest med Karlsruhe og mod øst med Stuttgart Lufthavn, Ulm og München. Derudover er der direkte forbindelse til det offentlige transportsystem.

- Takket være sin høje økonomiske styrke og afbalancerede blanding af globale markedsledere og højtydende små og mellemstore virksomheder er Baden-Württemberg meget attraktiv for os som projektudvikler og investor, siger Jan Dietrich Hempel.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125