23948sdkhjf

Vil du have bildrømmen til at gå i opfyldelse? Så læs med her

Bildrømme kommer i mange forskellige former og farver, men også modeller og med ekstraudstyr og alt muligt andet. Ordet bildrøm vækker nok typisk tanker om den nyeste bilmodel med alt ekstraudstyret i en sporty form og fed farve, og sådan en bildrøm er der nok mange, der har. Dog er der nok også mange andre mennesker med en drøm om en praktisk og rummelig bil, som kører langt på literen og er god til hverdagen. Uanset om du har én af de to bildrømme eller en drøm der ligger derimellem, så ved du nok at det kræver en hel del at få drømmen til af gå i opfyldelse, men hvis du læser med videre i artiklen her, vil du få råd og vejledning med på vejen.

Leasing af bil

Når du skal have en ny bil, behøver du ikke straks at købe den, for du kan nemlig i stedet vælge en løsning med leasing af bil. Denne løsning har vundet indpas og popularitet blandt de danske bilister og måske den også passer godt på dig. Billeasing tilbyder nemlig funktionen og fornemmelsen af en ny bil uden samtidigt at opleve for megen binding og betaling af et stort økonomisk engangsbeløb med dertilhørende lån. Når man leaser en bil, lejer man den reelt i en længere og fastsat periode. Når man blot “lejer” bilen, kan man ikke blot gøre hvad man vil og misligholde bilen, men man skal holde sig til leasingaftalen, men denne omfatter typisk med fordele inkluderet service eller reparation af bilen.

Finansiering af bilkøb

Hvis du gerne vil være en decideret bilejer og vide, at din bil er din indtil den sælges videre eller ikke kan køre længere, så skal du selvfølgelig opfylde bildrømmen ved hjælp af et køb. Da det ikke er mange mennesker, der har finanser, som tillader et kontant køb af en bil, så er det udbredt og normalt at tage et billån. Med et billån finansierer man sit bilkøb og skal efterfølgende betale af på dette, men derudover følger der komplet bestemmelse og råderum over din helt egen bil.

Køb af brugt bil

Hvis du på grund af eksempelvis personlige eller økonomiske årsager ikke har lyst til at lease en bil og ej heller at købe en bil med optagelse af lån, så kan man på billigere vis realisere bildrømmen ved at købe sig en brugt bil. Der er et rigtig stort marked for brugte biler, hvor du kan finde mange slags biler i upåklagelig stand og stadig spare penge i forhold til at købe en helt fabriksny bil.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.109