23948sdkhjf

Hapag-Lloyd er sejlet ind i 2021 med fuld kraft

Forventer stærke resultater i første kvartal

Det tyske containerrederi Hapag-Lloyd har fået en meget god start på året takket være usædvanligt stor efterspørgsel efter containertransport, hvilket har ført til et meget højere fragtrater. Baseret på de foreløbige regnskabstal for januar måned og den aktuelle forretningssituation forventer direktionen for Hapag-Lloyd AG, at resultatindikatorerne EBITDA og EBIT for første kvartal 2021 vil være væsentligt højere end i foregående år.

EBITDA forventes i øjeblikket at være mindst 1,8 mia. dollars sammenlignet med 517 mio. dollars i 1. kvartal 2020. For EBIT forventer Hapag-Lloyd AG's direktion i øjeblikket mindst 1,5 mia. dollars mod 176 mio. dollars i 1. kvartal 2020.

- Vi vil se et meget stærkt resultat i første kvartal, men vi forventer en normalisering, efterhånden som året skrider frem. Vi ser stadig langsommere containertider, betydelig overbelastning i havne over hele kloden, kapacitetsbegrænsninger på jernbane og lastbil og risikoen ved coronaviruspandemien er der fortsat. Ikke desto mindre forventer vi også, at resultatet for 2021 som helhed vil være betydeligt højere end året før. Samtidig vil vi fortsætte med at holde fokus på vores medarbejdere og betjene vores kunder på den bedst mulige måde og implementere vores Strategy 2023, siger Rolf Habben Jansen, administrerende direktør for Hapag-Lloyd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174