23948sdkhjf

Ny kvinde ved roret i Lufthansa Cargo

Fragtselskabet finder ny topchef i egne rækker.

Luftfragtdivisionen hos tyske Lufthansa har ansat 46-årige Dorothea von Boxberg som ny administrerende direktør med virkning fra 1. maj 2021.

Hun overtager efter 56-årige Peter Gerber, der i stedet tiltræder som administrerende direktør for Brussels Airlines fra samme dato.

Harry Hohmeister, bestyrelsesformand i Lufthansa Cargo AG:

- Jeg vil takke Peter Gerber for hans fremragende præstationer som administrerende direktør for Lufthansa Cargo AG. Som en lidenskabelig flyselskabsleder har han meget vellykket ledet den meget krævende og ustabile logistikvirksomhed og har sammen med et motiveret og engageret team spillet en stor rolle i udformningen af koncernens fragtafdeling i de senere år. Med Dorothea von Boxberg overtager en erfaren leder inden for virksomheden roret i Lufthansa Cargo AG. Hun er ikke kun en salgsprofessionel, hun har også en stor ekspertise - for eksempel inden for produktudvikling. Med sin kreativitet og engagement vil hun fortsætte med at udvikle Lufthansa Cargo AG med succes i disse ekstraordinære tider, lyder det fra Harry Hohmeister.

Tiltrædelserne er dog under forudsætning af bestyrelsens godkendelse. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141