23948sdkhjf

JN-direktør trækker sig tilbage

Ove Søltoft fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand i JN Gruppen.

Ove Søltoft, medejer af JN Spedition, trækker sig tilbage som administrerende direktør og fortsætter i stedet som arbejdende bestyrelsesformand i den Herning-baserede speditionsvirksomhed.

Det fortæller Ove Søltoft til Transport Tidende fra sit sommerhus i Blokhus, der på grund af coronapandemien har været den 65-årige speditørs hjem de seneste otte uger.

Ros til direktører

Beslutningen om at trække sig tilbage som direktør fortalte han den øvrige bestyrelse om ved et netop afholdt bestyrelsesmøde i virksomheden.

Han overlader Herning-afdelingen til Henrik Jagd Nielsen og Per Thastrup Smith samt Køge-afdelingen til Kenneth Bell, der som direktører og medejere har drevet afdelingerne de seneste tre år, hvor Ove Søltoft har haft en mere tilbagetrukket rolle.

- Når jeg trækker mig, så er det også for at sige tak til Henrik, Per og Kenneth, som har drevet virksomheden fantastisk de sidste tre år med et team af topmotiverede og engagerede medarbejdere, hvilket også kan ses i de sidste års regnskaber. Jeg har været meget opmærksom på, hvor flot de har drevet firmaet, og coronakrisen har givet mig tid til at tænke på, at jeg får lyst til at trække mig tilbage og overlade driften til dem, siger Ove Søltoft.

Køge åbner snart

JN Spedition blev stiftet af Jørgen Nielsen i Herning i 1968, men i 1975 blev virksomheden opkøbt af Frederikshavn Speditionsforretning, hvor Ove Søltoft var startet som lærling i 1972. Efter ti år som medarbejder trådte Ove Søltoft ind i ejerkredsen i 1985. Henrik Jagd Nielsen har lagt sine kræfter i selskabet i 32 år, Per Thastrup Smith i 22 år og Kenneth Bell i 12 år.

JN Spedition består af en Vest-afdeling i Herning og en Øst-afdeling i Køge. Grundet øget efterspørgsel på køle- og frysekapacitet i det sjællandske er JN Spedition vokset ud af egne rammer i Køge.  Selskabet har investeret mellem 45 og 50 mio. kr. i en udvidelse, som skal fordoble kapaciteten. Frysehuset skal have udvidet kapaciteten med 11.000 ekstra pallepladser og kølehuset med 500 ekstra ditto.

Det har hele tiden været planen, at de nye faciliteter på Sjælland skulle stå klar til indflytning 1. juli 2020, og det har coronakrisen ikke ændret på, siger Ove Søltoft.

- Coronakrisen har ikke forsinket byggeriet. Vi drifter som planlagt 1. juli 2020. Men COVID-19 har selvfølgelig besværliggjort at få byggekomponenter og arbejdskraft, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.158