23948sdkhjf

Billund udfordret på importen

Eksporten trækker lufthavnen i plus.

Det går fortsat ned ad bakke for importen af luftfragt til Billund Lufthavn. Heldigvis er der masser af efterspørgsel på fragt af cargo den modsatte vej, og derfor flyver lufthavnen samlet i luftfragt-plus i november.

I årets 11. måned fløj 1.923 tons cargo til Billund – en tilbagegang på 218 tons eller 10,2 procent sammenlignet med samme måned 2018. Men med en fremgang på 751 tons eller 17,2 procent ud af Billund noterede lufthavnen en samlet fremgang for måneden på 8,2 procent.

For perioden januar til og med november er strukturen nogenlunde ens – bare med mere beskedne tal. Importen gik i perioden ned med 9,7 procent, mens eksporten noterede fremgang på 6,4 procent. Perioden gik samlet i plus med 0,8 procent.

- Vi håber selvfølgelig, at vi snart kan se til vejs ende for importens udfordringer, men vi glæder os over, at Billund Lufthavn er placeret midt i Danmarks fabrik og derfor er så stærke på eksporten. Det betyder, at vi fortsat er i plus for år til dato, siger Jan Hessellund, administrerende direktør i Billund Lufthavn.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.095