23948sdkhjf

- DHL er i god form

Logistikkoncernen hæver forventningerne efter flot Q2-regnskab.

Verdens største logistikkoncern – tyske Deutsche Post DHL Group – har hævet forventningerne til 2019-regnskabet som følge af kvartalsregnskabet for andet kvartal, der kun kan give grund til tilfredsstillelse hos selskabets aktionærer.

Alle divisioner bidrog

I Q2, der dækker perioden april til juni, formåede DHL at øge koncernomsætningen med 3 procent til 15,5 mia. euro – cirka 115,6 mia. kr. – sammenholdt med samme periode 2018. Driftsresultatet beløb sig til 769 mio. euro – en stigning på 2,9 procent.

Alle fem divisioner bidrog til væksten, lyder det DPDHL-topchef Frank Appel:

- Generelt er Deutsche Post DHL Group i god form. Vores forretning udviklede sig efter planen i andet kvartal. Vi har allerede genereret koncern-EBIT for cirka 1,9 mia. euro efter seks måneder. Det er næsten halvdelen af vores minimumsmål for 2019. De foranstaltninger, vi har sat i gang for at øge produktiviteten i P&P (Post & Parcel, red.) og stigningerne i postraterne fra 1. juli vil give os yderligere momentum i anden halvdel af året og især i årets sidste kvartal. Vi er derfor overbeviste omkring vores fremtidige præstation og har hævet den nedre barre til forventningerne for hele året – på trods af det udfordrende makroøkonomiske miljø, siger Frank Appel, administrerende direktør i Deutsche Post DHL Group.

Øger forventningerne

I finansåret 2019 forventer Deutsche Post DHL-koncernen nu at øge driftsresultatet til mellem 4 og 4,3 mia. euro, hvor de tidligere udmeldte forventninger lød på mellem 3,9 og 4,3 mia. euro. Selskabet fastholder forventningerne til 2020, hvor EBIT forventes at runde de 5 mia. euro.

I årets første seks måneder er koncernomsætningen steget 3,6 procent til 30,8 mia. euro, mens driftsresultatet endte på 1,9 mia. euro – en stigning på 16,7 procent.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.158