23948sdkhjf

Hvad foretager du dig, når du er på farten?

Danskerne pendler meget i hverdagen. Lange transportture mellem hjemmet og arbejdspladsen eller studiet er en fast og uomgængelig del af ugen hos langt flere, end det har været før. Det er timer, der bliver taget fra pendlende danskere i en ellers hæsblæsende hverdag. De daglige ture kan hurtigt liste sig op på flere timer om ugen, på trods af at tiden i dag virker mere kostbar, end den før har gjort. Selvom det er frustrerende for pendlerne, at transporten agerer tidssluger på ugentlig basis, er der oftest ikke noget at stille op.

Tid til underholdning

Er du selv en af dem, der bruger timevis af din tid i tog og bus i løbet af ugen? Tiden i transporten ser du måske som en kedelig ventetid, men det behøver den langt fra at være. Din ventetid kan du bruge på noget, der kan give dig et øjebliks frirum fra hverdagen. Kendte.dk er en oplagt mulighed. Her kan du holde dig opdateret på lige netop de kendtes verden. Kendte.dk giver dig dagligt de nyeste historier om, hvad der sker for de kendte i indland og udland. Interesserer du dig for eksempel for musik, byder kendte.dk både på opdaterede nyheder om danske og internationale kunstnere. Sitet forsyner dig herudover med nyheder, der dækker områder som reality, de største skuespillere og de kongelige. Du kan på den måde bruge køreturen på at fordybe dig i en bred vifte af historier om de kendte. Med den rette underholdning flyver tiden ofte afsted. Måske viser turen sig ligefrem at være for kort.

Tjek ind, kobl af, tjek ud

Når de fleste tjekker ind i tog eller bus for at komme hjem, tjekker de samtidig ud af en travl arbejdsdag. Her gælder det om at udnytte situationen. Til hvad? Spørger du måske. På turen er der et vis antal stop, der skal passeres, før der tjekkes ud i hverdagen igen. Om det er børn der skal hentes, mad der skal laves, tøj der skal vaskes, eller et studie der skal passes, strækker hverdagens gøremål sig for de fleste ud over selve arbejdsdagen. Mange danskere er i dag nærmest trænet i at få det ypperste ud af deres tid. Tidsplanen fyldes hurtigt ud på både arbejds- og hjemmefronten. Derfor må svaret på spørgsmålet lyde, at situationen skal udnyttes til at koble af. Her giver kendte.dk dig muligheden for, at tjekke ind i de kendtes verden for en stund.

Ingen forventninger

Hvordan formår man så i virkeligheden at koble af i ventetiden som pendler? Selvom du har mulighed for at rive opgaver med dig fra arbejdspladsen, er det sandsynligvis netop her, på din vej til og fra arbejdet, der er allerfærrest forventninger til dig. De færreste forventer noget af dig, når du sidder i tog eller bus. Hvis du gør dig selv den tjeneste at gøre det samme ved at droppe forventninger til dig selv om, at transporttiden skal være en forlængelse af din arbejdsdag, kan tiden her give dig muligheden for at sætte hverdagens forpligtelser og jag på pause.Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062