23948sdkhjf

Ses vi i Herning?

Find Danske Transport Medier i Hal J1.

Der er lagt op til et par fantastisk spændende dage i transportens tegn, når Messecenter Herning i dagene 21.-23. marts lukker op for Transport 2019. Skandinaviens største transportmesse, der er et must for alle transport- og logistikprofessionelle og -nysgerrige, har i år det højeste antal udstillere nogensinde i messens historie – hele 360 udstillere fra 13 lande samt alle syv lastbilimportører.

Transport 2019 er ikke alene et fremragende udstillingsvindue for de mange udstillere – det er også en fejring af transportbranchen. Alle os, der interesserer sig for transport, logistik og spedition, ved kun alt for godt, at branchen næsten udelukkende kun får spalteplads i den landsdækkende dagspresse, når opmærksomheden rettes mod lavtlønnede udenlandske chauffører, der kører ulovlig cabotagekørsel, lastbiler med skjulte magneter eller højresvingsulykker i byerne.

Transportmessen i Herning er en af de få muligheder, branchen har for at vise sig frem som det fuldstændigt unødvendige tandhjul i samfundets motor, der hver dag i borgernes tjeneste sørger for, at forsyningskæden kører som smurt. Borgerne får mulighed for at se en masse flot transportudstyr, sidde bag rattet i de nyeste lastbilmodeller og få sig en snak med transport- og logistikvirksomheder, fagforeninger, uddannelsesinstitutioner, mm, for at blive klogere eller eventuelt slå en god handel af.

Danske Transport Medier er naturligvis også repræsenteret. Du kan finde os i Hal J1 – stand 7120, hvorfra vi er klar til at give knaldgode tilbud på abonnementer og annoncer. Desuden vil der være journalister repræsenteret fra alle vores tre medier – Transport Tidende, Lastbil Magasinet og Vognmandens Fagblad – og vi er som altid modtagelige for små og store gode historier, tips og input fra alle jer, der heller ikke kan holde sig fra Herning.

Personligt glæder jeg mig meget til Danske Speditørers logistikkonference om torsdagen, som brancheorganisationen beskriver som en bredt anlagt fremtidskonference, hvor man kan få et indblik i, hvad der skal til, for at virksomheder kan få succes med deres innovation.

Ses vi i Herning?

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14