23948sdkhjf

Investorer står klar i Køge

Stor interesse for at investere i ny kombiterminal.

Hele to entreprenørvirksomheder melder sig nu på banen som mulige investorer i en ny kombiterminal i Køge.

Ifølge en samfundsøkonomisk analyse foretaget af Københavns Speditørforening, vil der være en stor samfundsøkonomisk gevinst at hente ved at etablere en ny kombiterminal i Køge, der er klar, når Femern-forbindelsen er færdigetableret. Den seneste udvikling på området tyder på, at det store infrastrukturprojekt mellem Danmark og Tyskland allerede kan stå i klar i 2027-28.

Ole Meisler, formand for Københavns Speditørforening, fortæller til Transport Tidende, at to velkendte entreprenørvirksomheder i sammenslutning står klar til at investere i en ny kombiterminal. Der er tale om danske Stender Entreprise og engelske Verdion, og Ole Meisler er i denne forbindelse udvalgt til at varetage selskabernes kommunikation i forbindelse med investeringsplanerne.

- Verdion og Stender er villige til at investere i en kombiterminal i Køge, som der er stort behov for – især når Femern Bælt-forbindelsen er etableret. Der er ikke skrevet under på nogen papirer endnu, men det er positivt, at der allerede er tilkendegivelser fra interesserede investorer, siger Ole Meisler og tilføjer, at projektet har fået navnet Iport Copenhagen (Intermodal Port, red.).

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204