23948sdkhjf

Speditører havde fokus på p-begræsninger

Danske Speditørers Repræsentantskabsmøde 2018.

Danske Speditørers Repræsentantskabsmøde 2018 løb torsdag af stablen på Comwell i Kolding.

Den årlige begivenhed er en lejlighed for brancheorganisationens medlemmer til at mødes og få en status af temperaturen på den danske speditionsbranche.

Danske Speditører arrangerede mødet sammen med Speditørforening Lillebælt, journalist Paula Larrain var ordstyrer og højest på dagsordenen stod de aktuelle rastepladssager – henholdsvis 25 timers parkeringsbegrænsningen og omdannelsen af godt halvdelen af de statslige rastepladser til rene holdepladser.

En række af fagudvalgene hos Danske Speditører gav en status for året og et indblik i, hvad udvalgene skal arbejde med fremadrettet. Pia T. Kristensen fra fagudvalget for økonomi og finans præsenterede en speditøranalyse, baseret på de 38 medlemsvirksomheder, der har offentliggjort omsætning, der indikerer en faldende indtjening i branchen fra 2014-2017.

Derudover gav Christian Højer Schjøler, advokat og adjunkt ved Syddansk Universitet, et indblik i den juridiske tovtrækning mellem Danmark og EU, hvad angår de aktuelle parkeringsbegrænsninger.

Læs meget mere om repræsentantskabsmødet i den kommende udgave af Transport Tidende.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156