23948sdkhjf

UPS åbner super-hub i Atlanta

Ny logistikfacilitet skaber 3.000 job i lokalområdet.

Den amerikanske logistikvirksomhed UPS er i fuld gang med at udvide sine logistikfaciliteter over hele USA, hvor selskabet har over 1.000 pakkesorterings-faciliteter.

Senest er turen kommet til Atlanta i staten Georgia, hvor UPS har åbnet en ny super-hub, der med 111.500 kvadratmeter er selskabets næststørste pakkesorterings-facilitet i USA og det fjerdestørste i selskabets verdensomspændende netværk.

Ved hjælp af nye strømlinede processer, udvidet kapacitet, avanceret scanningsudstyr og sorteringsteknologi, der integrerer med datadrevne værktøjer, kan hubben håndtere over 100.000 enheder i timen, lyder det.

George Willis, præsident for U.S. Operations hos UPS:

- UPS installerer højteknologiske systemer, der vil gøre vores netværk mere fleksibelt, mere robust og mere foregribende. Atlanta er hjemsted for den største af de nyeste sorteringscentre, eller super-hubs, hvilket gør os i stand til optimere, hvordan vi flytter forsendelser gennem et nøje styret netværk af flere end 1.000 pakkesorterings-faciliteter i USA, siger George Willis.

Samlet set tilføjer UPS pakkesorteringskapacitet til flere end 350.000 forsendelser i timen inden årets udgang. Atlanta-hubben servicerer primært det sydøstlige USA, men lignende hubs åbner inden længe i Dallas/Fort Worth i Texas, Phoenix i Arizona, Salt Lake City i Utah samt i Indianapolis, Indiana, lyder det.

Atlanta-hubben skaber flere end 3.000 jobs i lokalområdet. UPS beskæftiger over 14.000 medarbejdere alene i staten Georgia, der i 25 år også har været hjemsted for UPS’ hovedsæde.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.157