23948sdkhjf

Ny investeringsmanager til Verdion i Norden

Verdion – der er specialiseret inden for logistikejendomme – opruster i Norden.'

Den paneuropæiske logistik- og ejendomsudviklingsspecialist, Verdion, har ansat Frederik Salman som investeringsmanager i selskabets svenske afdeling.

Det sker som led i en oprustning i Norden, hvor Verdion oplever stor efterspørgsel på lager- og logistikfaciliteter.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Fredrik Salmans nye opgave bliver at opsøge nye investerings- og udviklingsmuligheder på tværs af det nordiske marked, mens han også kommer til at varetage Verdions daglige portefølje- og investeringsaktivitet. Han vil referere direkte til Peter Michael Tetzlaff, der er nordisk investeringschef i Verdion.

Fredrik Salman kommer fra en stilling som Investment Manager i Round Hill Capital, hvor han var investeringsforvalter og arbejdede med indgåelse af aftaler og forvaltning af erhvervsejendomme.

- Der er stærke vækstmuligheder på det danske og svenske marked lige nu, og med Fredrik ombord styrker vi vores kapacitet og ekspertise yderligere i disse markeder. Fredrik har omfattende erfaring med at identificere nye investeringsmuligheder i markedet og eksekvere på dem, mens han også besidder indgående forståelse af vores kernemarked og et godt netværk. Vi er utrolig glade for at byde ham velkommen i teamet,udtakerPeter Michael Tetzlaff, investeringschef i Verdion i Norden, i Verdions meddelelse.   /Smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14