23948sdkhjf

System Transport rykker ind i tidligere CoolShop-lager

System Transport A/S udvider med 10.000 kvadratmeter lagerhal i placeret i HI-Parken mellem Ikast og Herning.

System Transport overtager det tidligere lager fra Coolshop 1. marts 2023 og er allerede i gang med at forberede indflytningen.

Derudover udvider transportvirksomheden med yderligere 4.000 kvadratmeter logistikfaciliteter i Hornsyld, hvor System Transports afdeling for sø-, luft- og togtransport er placeret.  

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

System Transport oplyser, at virksomheden fortsat har stor tilgang af nye kunder. Derfor forventer ledelsen også at den ekstra plads, som følger med udvidelserne, snart vil være udnyttet fuldt ud.

Med de nye lager- og logistikfaciliteter råder System Transport A/S nu over samlet 158.500 kvadratmeter fordelt på syv lokationer; Herning, Taulov, Hornsyld, Køge, Øm ved Roskilde og Koninko i Polen.

FAKTA

System Transport blev grundlagt i 1980. Siden 2017 har virksomheden været ejet af Tony Jakobsen og Industriudvikling A/S, som siden har arbejdet med at udvikle forretningen inden for de eksisterende forretningsområder, ligesom der er blevet føjet flere til. Virksomheden har i dag 280 ansatte og 7 afdelinger – herunder en i Polen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125